Pere Navarro demana a Artur Mas que aclareixi quin tipus de consulta popular vol proposar

El primer secretari del PSC ho ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio". Des de Ciutadans, el seu president, Albert Rivera, ha dit, també en aquest programa, que CiU pretén fer una consulta il·legal.
Albert Rivera, president de Ciutadans

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha reclamat al president de la Generalitat, Artur Mas, que deixi clar quina mena de consulta popular vol plantejar en la intervenció que farà aquesta tarda al Debat de Política General al Parlament. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, Navarro ha fet aquesta reflexió, unes hores abans del començament del debat a la cambra catalana: "Nosaltres sempre hem estat favorables a la legalitat. Ens han d'explicar què és el que volen proposar i amb l'aplicació de quines lleis ho volen fer. En tot cas, nosaltres tenim una proposta, que és l'avançar sense trencar".

Albert Rivera creu que CiU vol fer una consulta il·legal

Des de Ciutadans, el seu president, Albert Rivera, ha explicat, en una entrevista a també a El matí de Catalunya Ràdio, que només estaria a favor d'un referèndum si es fa dins dels camins que marca la Constitució Espanyola: "Tots els ciutadans espanyols, els seus representants, les Corts, haurien de decidir qui, com i quan. El que no es pot fer és fer una drecera il·legal perquè això només complicaria més la vida. Jo em temo que CiU el que vol és fer una consulta il·legal, tenir un veto del govern d'Espanya per aquesta consulta il·legal i tornar a fer victimisme dient que no deixen preguntar".

catradio.cat/mati
facebook.com/elmatidecatalunyaradio
twitter.com/maticatradio

DOCUMENTS RELACIONATS