Pere Navarro afirma que el PSC troba a faltar als pressupostos mesures per crear ocupació

El primer secretari del PSC justifica d'aquesta manera l'esmena a la totalitat del seu partit als comptes de la Generalitat pel 2012.

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha dit que la seva formació ha presentat una esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat pel 2012 perquè "no donen resposta a les necessitats que nosaltres pensem que té el país". En una entrevista al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, Navarro ha criticat les retallades com les que hi ha hagut als sectors de la sanitat i l'educació, alhora que ha indicat que el govern de CiU hauria pogut aplicar altres mesures per reactivar l'economia.

El primer secretari dels socialistes catalans ha explicat els motius de la presentació de l'esmena a la totalitat: "Nosaltres trobem a faltar en aquests pressupostos senyals que ens diguin que el govern de Catalunya aposta per donar suport a les petites i mitjanes empreses, que aposta per la innovació, que aposta per la creació d'ocupació i que aposta també per totes aquelles persones que estan en una situació difícil". Segons ha afegit, la solució passa per "buscar ingressos en altres llocs", i, en aquest sentit, Navarro ha assenyalat: "No hi havia cap necessitat d'eliminar l'impost de successions."

A més de l'impost de successions, Pere Navarro considera que hi ha altres vies per obtenir nous ingressos com l'impost per a les grans fortunes o els especials, com els del tabac i l'alcohol (excepte el vi, la cervesa i el cava).

catradio.cat/mati
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut