Pere Macias afirma que CiU ha de plantejar el pacte fiscal encara que el PP tingui majoria absoluta

El portaveu adjunt de CiU al Congrés diu que aquesta qüestió s'ha de posar damunt la taula perquè considera que és un element indispensable perquè Catalunya pugui sortir de la crisi.

El portaveu adjunt de CiU al Congrés dels Diputats i número dos de la federació a les eleccions generals, Pere Macias, s'ha mostrat partidari de plantejar el pacte fiscal encara que el PP aconsegueixi la majoria absoluta als comicis del 20-N, tal com apunten algunes enquestes. Durant la tertúlia del programa de Catalunya Ràdio L'oracle, amb Xavier Graset, ha fet aquesta reflexió sobre el pacte fiscal que proposa CiU: "Aquest és un element que s'ha de posar damunt la taula precisament en aquests moments, siguin quines siguin les circumstàncies i, per tant, nosaltres ho farem, primer de tot perquè crec que hi haurà un mandat del Parlament, però també perquè crec que és un element indispensable de cara a la sortida de la crisi a Catalunya."

El diputat de CiU també ha dit que té dubtes que prosperi un corredor del Mediterrani "de veritat". Pere Macias ha explicat que el seu grup parlamentari defensa un corredor que comenci a Algesires i que continuï pel litoral mediterrani en lloc de la proposta que passi per Madrid i l'Aragó. Macias opina: "Al final crec que el que acabarà sortint serà un mix. El que no sabem és en quina proporció serà aquest mix."

catradio.cat/oracle
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut