Dissabte i diumenge, a les 14.20

"Pell de llarinté" i "Agent d'acollida", a "Tot un món"

Cada cap de setmana, "Tot un món" s'acosta a la realitat de ciutadans immigrants que van arribar fa més d'una dècada i estan plenament integrats en entorns socials, laborals, culturals i educatius. A més d'endinsar-se en la vida dels protagonistes, el programa mostra la seva implicació en la societat catalana i la seva visió del món.

Capítol 901: Pell de llarinté
Dissabte, 29 d'octubre

La guineana Tamara Ndong és una dels components de la nova Companyia Jove d'Espai Àfrica-Catalunya, al costat del William, de pare japonès i mare danesa, la Núria, catalana, l'Oumar de Senegal i el Malcolm de Cuba. Aquesta heterogeneïtat juga a favor de "Pell de llarinté", una obra basada en el conte de Koumera Diakhaby amb què es vol fomentar el coneixement de les realitats africanes. Per alguns d'ells ha estat l'oportunitat de portar a escena elements de les seves arrels per conèixer-les i reviure-les i sentir més proper aquest món encara massa desconegut.

Capítol 902: Agent d'acollida
Diumenge, 30 d'octubre

Pel Jamaa Mbarki, l'acollida de les persones immigrades es fa en el dia a dia, en les relacions que estableixes amb les persones que et vas trobant en el teu entorn. Així ha estat la seva experiència, i això és el que explica molt sovint a la seva feina. Ell és l'agent d'acollida de l'Ajuntament de Manresa, i el fet d'haver viscut també un procés migratori el fa més proper a les persones que intenta ajudar. En Jamaa va venir del Marroc amb 18 anys, en principi només un estiu, per guanyar diners i tornar al seu país per acabar la carrera de Dret. Aquells tres mesos, però, s'han allargat indefinidament.

tv3.cat/totunmon
facebook.com/totunmontv3

Sant Joan Despí, 28 d'octubre del 2016

Anar al contingut