"Pel bon camí", quatre colles en ascens, a "Quarts de nou"

"Quarts de nou" arriba al programa número 300 i, poques setmanes abans que les colles guardin les faixes durant l'hivern, reviu alguns dels millors moments de la temporada més espectacular de la història dels castells. Aquest dijous, en el primer programa de balanç, els convidats seran els caps de colla de la Jove de Tarragona, els Xiquets de Tarragona, els Castellers de Sants i la Joves de Valls. Quatre colles que, per diversos motius, es consideren tant aprenents com aspirants a tot. Quatre colles que van pel bon camí.

La temporada castellera arriba ja a l'últim revolt i "Quarts de nou" obre el torn de conclusions. Dos programes, que s'emetran aquesta setmana i la vinent, serviran per clausurar el curs i extreure'n totes les claus, en conversa amb els seus protagonistes, els caps de colla de les set millors formacions del país.

Aquest dijous, asseguts en una mateixa taula, hi haurà els caps de colla dels Xiquets de Tarragona, Roger Peiró; de la Jove de Tarragona, Carles Ribas; dels Castellers de Sants, Pau Camprovín; i de la Colla Joves Xiquets de Valls, Jaume Galofré.

Una nova conversa, conduïda per Biel Duran, servirà per repassar la trajectòria d'aquestes formacions durant els últims mesos. Liles, grisos, ratllats i vermells tenen en comú haver assolit un grapat de fites històriques, però també haver travessat moments de dificultats i de superació. Tots plegats, han plantat llavors mirant cap a un futur que es presenta molt prometedor.

El programa també inclourà les millors imatges castelleres de l'any i farà un repàs d'algunes de les dades més significatives o curioses que ens deixa la temporada.

"Quarts de nou" arriba així al capítol número 300, després d'onze temporades i deu anys en antena fent costat al món casteller.

"Quarts de nou", presentat per Elisabet Carnicé i Biel Duran, s'emet dijous a les 22.05 al 33.

tv3.cat/quartsdenou

twitter.com/quartsdenou

Anar al contingut