Pau Gasol diu que l'opció del Barça és la més atractiva i la que més desitja si no pot jugar a l'NBA

En una entrevista al programa de Catalunya Ràdio El club de la mitjanit, el pivot català ha explicat que no veia raonable incorporar-se ara a un altre equip mentre hi ha negociacions per superar el conflicte de l'NBA.

El jugador català de Los Angeles Lakers, Pau Gasol, espera que en les pròximes setmanes es pugui solucionar el conflicte de l'NBA però afirma que "si això no pot ser, està clar que l'opció del Barça seria la més atractiva i la més desitjada per mi". Així ho ha dit en una entrevista al programa de Catalunya Ràdio El club de la mitjanit, amb Pere Escobar. A la pregunta de si podria jugar al Barça al costat del seu germà Marc, el pivot dels Lakers ha dit que "no sé si això seria possible". En tot cas, Pau Gasol ha remarcat que el seu màxim desig és que hi hagi acord i que pugui començar la temporada a l'NBA.

De moment, els dos germans s'entrenen amb el conjunt de Xavi Pascual. Pau Gasol no ha estalviat elogis per al conjunt barcelonista: "És un equip molt fort, m'encanta l'ambient i l'entesa que hi ha entre els jugadors. Això els fa un equipàs. M'encanta com juguen i com entenen el bàsquet. Els veig amb moltíssimes opcions de, tant de bo, guanyar una altra Eurolliga". El pivot català ha destacat el moment de forma del seu amic Joan Carles Navarro: "És un fora de sèrie. Als Estats Units no va tenir la sort que tot sortís com havia de sortir. Però està clar que és un jugador que podria tenir també un paper molt important en un gran equip als Estats Units".

Gasol considera "comprensible" que hi hagi hagut molts jugadors de l'NBA que hagin fitxat per altres equips mentre duri el lockout als Estats Units, però ha justificat el fet que ell no hagi actuat d'aquesta manera: "A mi no m'ha semblat adient fer-ho ni explorar-ho. He preferit seguir entrenant-me, tenir paciència, encara que no és fàcil perquè, a aquestes alçades de l'any, no estar jugant ni competint per mi se'm fa molt estrany i és una miqueta trist". El jugador català ha afegit que "vull esperar una mica més fins que es resolgui o es cancel·li la temporada el mes de gener i, a partir d'aquí, involucrar-me i comprometre'm amb un equip pel que resti de temporada". Des del punt de vista dels clubs que incorporen per uns mesos aquests jugadors de l'NBA, Pau Gasol ha assenyalat que "jo veig que els equips quedaran minvats. Jugadors d'un cert nivell a la teva dinàmica d'equip, assumint responsabilitats i, de cop i volta, desapareixen. L'equip s'ha de reajustar a la situació. Per això jo tampoc ho veia del tot factible i raonable. Però ho respecto i ho entenc".

Durant l'entrevista a El club de la mitjanit, el jugador dels Lakers ha fet un repàs molt personal de la seva arribada als Estats Units. Gasol ha explicat que les primeres temporades als Grizzlies de Memphis van ser molt dures i que mai no s'hauria imaginat que la seva trajectòria a l'NBA anés tan bé. Sobre el seu company d'equip Kobe Bryant, Pau Gasol ha dit que sent admiració: "És una persona molt peculiar, molt especial. És un jugador supercompetitiu, un líder nat i amb un afany de treball insaciable. Les seves ganes de treballar, de millorar, de ser el millor, són al·lucinants, i la seva devoció pel bàsquet és total".


catradio.cat/
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut