Dissabte i diumenge

"Passarel·les" i "Compartint cuina", a "Tot un món"

Cada cap de setmana, el programa que mostra el dia a dia al voltant de la immigració s'acosta a la realitat de ciutadans que van arribar fa més d'una dècada i estan plenament integrats en entorns socials, laborals, culturals i educatius.

En cada capítol, el protagonista parla dels temes que domina i dóna la seva visió del món actual. A més d'endinsar-se en la feina que fa i la vida que té, "Tot un món" mostra la seva implicació en la cultura i la societat catalanes, i també les seves incerteses, il·lusions i projectes de futur.

Capítol 839: Passarel·les

Emissió: dissabte 5 de desembre, a les 14.15

Berguedana d'orígens indis i gallecs, Sabrina Akhtar trasllada aquesta fusió als seus dissenys. El futur, diu ella, és la barreja de tot, i per això aprofita la moda per combinar models exòtics i autòctons. Considera que la roba pot ser un mitjà d'expressió i de reivindicació, una perfecta carta de presentació i alhora una manera de donar veu a certs sectors de la societat. Amb aquesta mateixa intenció, la Sabrina també escriu. A les seves pàgines és "políticament incorrecta" i es mostra crítica amb alguns aspectes de la seva cultura d'origen.

 

Capítol 840: Compartint cuina

Emissió: diumenge 6 de desembre, a les 14.15

Ja de petita, a Sicília, Francesca Culcasi tenia vocació emprenedora, però va ser el 2009, després de cinc anys treballant en multinacionals a Barcelona, quan es va adonar que volia engegar un tipus de negoci diferent, més participatiu. Va ser llavors que va crear Sharing KitchN, una plataforma digital per a amants de la cuina on poden compartir espais, serveis i productes gastronòmics. Amb un model d'economia col·laborativa, la Francesca creu que la gent no pensa a posseir, sinó a compartir: només cal poder tenir accés a les eines i els espais quan fa falta i això és el que ella proposa amb Sharing KitchN.

 

tv3.cat/totunmon
facebook.com/totunmontv3

 

Anar al contingut