Oriol Junqueras diu que està convençut que el govern espanyol l'intentarà inhabilitar

El vicepresident del govern i conseller d'Economia i Hisenda ha afegit al "Catalunya migdia", amb Empar Moliner i Òscar Fernández, que malgrat que els poders de l'Estat inhabilitin, això no servirà per aturar el procés polític a Catalunya.

Oriol Junqueras ha manifestat: "Que ells intentaran inhabilitar-me? Segur. Ho intentaran amb mi segur, seguríssim, però és evident que nosaltres, com que volem guanyar i,  sí, guanyarem, no hi haurà inhabilitació que valgui, perquè la democràcia no pot ser inhabilitada."

Avui el "Catalunya migdia" ha reunit Junqueras, el periodista Vicent Sanchis i Enric Calpena, realitzador d'"El nas de Cleòpatra",  el programa de Catalunya Ràdio que fa deu anys plantejava escenaris històrics hipotètics. Sanchis i Oriol Junqueras van preveure el juliol del 2007 la sentència del Constitucional del 2010 i el gir independentista de la societat catalana. Aleshores, Oriol Junqueras col·laborava en aquest programa de Catalunya Ràdio com a historiador.

Si voleu escoltar la conversa d'aquesta tarda entre Oriol Junqueras, Vicent Sanchis, Enric Calpena, Empar Moliner i Òscar Fernández, podeu anar aquí.

El programa "El nas de Cleòpatra" de l'any 2007 el trobareu aquí.

El "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner, es fa cada dia, de dilluns a divendres, de 14 a 16 h.

 

catradio.cat/catalunyamigdia

facebook.com/catmigdia

twitter.com/CatMigdia

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut