Oriol Junqueras
Oriol Junqueras

Oriol Junqueras admet que el referèndum no es podrà fer a molt curt termini

El titular del Departament de la Vicepresidència i conseller d'Economia i Hisenda ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, que encara hi ha serrells per tancar

Junqueras ha declarat a "El matí de Catalunya Ràdio" que tot està perfectament dissenyat per fer el referèndum al setembre però que no es podrà fer d'avui per demà. 

Segons el titular de Vicepresidència: "L'únic que cal és acabar de concretar-ho, que no vol dir que es pugui fer demà. Que els plànols estiguin a punt no vol dir que tots disposem de tot el material de construcció en aquest moment precís, o que tots els sacs de ciments són en el racó que haurien de ser. Hi ha, per exemple, qüestions de contractació que necessiten un cert temps, etc."    

Junqueras també ha dit que li sembla bé la pregunta proposada per la CUP per fer el referèndum, que és "Vol que Catalunya esdevingui una república independent?".

Sobre la possibilitat que pugui ser inhabilitat per haver votat a favor d'uns pressupostos que preveuen el referèndum, Junqueras s'ha mostrat molt tranquil dient:  "Que ens inhabilitin. Que facin el que creguin que han de fer. Quina oportunitat tindrà aquest país que passi gent més fresca i més nova que jo! Jo soc una peça més en un mecanisme formidable. En un mecanisme que està ple de peces extraordinàries." 

Si voleu sentir tota l'entrevista amb Oriol Junqueras, cliqueu aquí.

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa cada dia, de dilluns a divendres, de les 06.00 a les 13.00.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut