Opisso i Cristina Fernández Cubas, a "Tria33"

Demà, a les 22.00 i a les 23.15, arriba una nova cita amb "Tria33", el punt de trobada dels apassionats de la cultura. De dilluns a divendres, el 33 donarà als espectadors les claus de l'actualitat de tots els àmbits culturals i en totes les disciplines artístiques.

L'hotel Astoria de Barcelona conté un tresor que no tothom coneix: un museu permanent dedicat a Ricard Opisso. Per saber més coses de la vida i obra del dibuixant català, el programa ha entrevistat Jordi Clos, propietari de l'hotel i col·leccionista d'obres d'Opisso, i també el crític d'art i guardonat fa poc amb el Premi Nacional de Cultura Josep Maria Cadena.

Anna Guitart conversarà amb Cristina Fernández Cubas amb motiu de la publicació del llibre de contes "La habitación de Nona". Després de nou anys sense treure a la llum cap llibre de relats, els sis textos que conté el treball demostren que l'escriptora continua sent una autèntica mestra en la narració de contes.

La nit de Sant Joan moltes poblacions catalanes celebren el solstici d'estiu amb les anomenades "festes del foc". Pau Benavent en farà una tria.

tv3.cat/tria33

facebook.com/triatrentatres

twitter.com/tria33

Sant Joan Despí, 22 de juny del 2015

Anar al contingut