'O Jogo, la porra del Mundial', el concurs de Catalunya Ràdio sobre el Mundial de Brasil

L'emissora oferirà importants premis als qui encertin més resultats des partits de la competició.

 
Catalunya Ràdio posarà en marxa O Jogo, la porra del Mundial, un concurs en què els oients podran participar amb els seus pronòstics sobre el campionat mundial de futbol que comença al Brasil el dia 12 de juny.
 
Per participar-hi, els concursants es podran inscriure, i registrar-se, a l'espai web  www.catradio.cat/mundial fins al mateix dia 12 de juny a dos quarts de nou del vespre, poca estona abans del partit inaugural entre la selecció del Brasil, l'amfitrió, i de Croàcia. Les inscripcions es podran començar a fer el dijous 5 de juny al matí.
 
En concret, el concurs s'inicia pronosticant els resultats de tots els partits de la primera fase. A mesura que es vagin definint els vuitens de final, els quarts de final, les semifinals i la final, també es podran anar fent pronòstics.
 
Si encerta el signe del partit, el guanyador o l'empat, el concursant sumarà 1 punt. Si encerta el resultat exacte, sumarà 3 punts.
 
 
 
Els guanyadors en les diferents fases obtindran importants premis. El primer  premi serà un viatge a Rio de Janeiro amb visita a Maracanà i el segon, un viatge a Munic amb visita a l'Allianz Arena, el camp del Bayern. Altres premis són uns altaveus per a iPad Phillips, una barra de so Panasonic, un iPad Mini,  una càmera Acció Oregon i pilotes i samarretes signades pels jugadors de la selecció espanyola.
 
Pel que fa al seguiment per twitter, l'etiqueta oficial serà : #ojogocatradio
 
 
 
Catradio.cat  
Facebook.com/catradio
Twitter.com/catradioesports
 
Anar al contingut