Nova temporada del concurs d'anglès "Fish&Chips", al canal Super3

Després de les vacances de Setmana Santa, demà torna "Fish&Chips", el concurs d'anglès del Super3. Presentat per Maria Salarich i Lawrence Stanley, hi participen dues escoles per endur-se el premi del concurs. "Fish&Chips" s'emet els dissabtes, a les 11.55, al canal Super3.

Continua l'aposta del Super3 per l'anglès amb el retorn a la graella del "Fish&Chips", el concurs d'anglès presentat per Maria Salarich i Lawrence Stanley i en què dues escoles participen per endur-se el premi del concurs. A partir de demà dissabte 22 d'abril s'estrenen nous programes en què nens i nenes de tot Catalunya s'enfrontaran a globus que esclaten, en una piscina de boles enorme, a videoclips dels artistes més coneguts i a dues dutxes de moc. Tot plegat, amanit amb preguntes que posaran a prova els seus coneixements d'anglès.

Com sempre, l'humor serà un altre dels grans protagonistes del programa, gràcies a les situacions que es desenvoluparan entre prova i prova. Als nous capítols, la Maria i en Lawrence demanaran la col·laboració del públic per conèixer paraules noves, es descobrirà que a la Maria li encanta fer-se selfies, se'ls podrà veure parlant del revés i també se'ls podrà conèixer una mica més bé, gràcies a un joc molt especial.

Amb l'estrena de la nova temporada, el Super3 recupera un dels programes més emblemàtics del canal. Un concurs amb què els espectadors més joves es familiaritzaran amb l'anglès al mateix temps que passen una bona estona davant el televisor.

super3.cat/fishandchips

Anar al contingut