Nous capítols de la sèrie "Súper 4", al canal Super3

Aquest cap de setmana, el canal Super3 estrena capítols nous de la sèrie d'animació "Súper 4". Aquesta producció d'acció i aventures francoalemanya, que està inspirada en el món de Playmobil, s'emet els dissabtes i els diumenges a les 10.15 al canal Super3.

El canal Super3 estrena capítols nous de la sèrie "Súper 4". Demà dissabte, i també el diumenge, els súpers podran conèixer les noves aventures de la Ruby, l'Alex, en Gene i l'Espurna, gràcies a l'estrena de dos capítols nous cada dia.

Sinopsi

Els protagonistes d'aquesta producció són els playmòbils: quatre personatges que no poden ser més diferents es mouen entre mons tant del passat com del futur i van del castell del rei Kenric, a Medievàlia, a la ciutat futurista del doctor X, Tecnòpolis. La pirata Ruby, impulsiva i decidida, s'alia amb el valent príncep Alex, el fred crac de la tecnologia Gene i la ingènua i més aviat maldestra fada Espurna per arreglar els desgavells que provoquen diferents personatges sinistres, entre ells el pirata Barba de Tauró… o els desastres dels invents calamitosos del doctor X a Tecnòpolis. I sempre viatjant amb el seu vehicle barco, el Camaleó.

super3.cat

Anar al contingut