Nous capítols de la sèrie "El meu cavaller i jo", al canal Super3

Aquest cap de setmana, el canal Super3 estrena capítols nous de la sèrie d'animació "El meu cavaller i jo". Aquesta producció d'aventures, inspirada en l'època medieval, s'emet els dissabtes i els diumenges a les 10.20 i a les 19.10, al canal Super3.

El canal Super3 estrena capítols nous de la sèrie "El meu cavaller i jo". Demà, dissabte, i també diumenge, els súpers podran descobrir moltes aventures noves d'en Jimmy i dels seus companys. En total, cada cap de setmana es podran veure deu capítols nous d'aquesta sèrie, repartits entre el matí i la tarda de dissabte i diumenge.

Sinopsi

La sèrie té com a escenari el món medieval d'Èpica, on el cavaller Henri d'Orange, el seu fill i escuder Jimmy i la princesa Cat viuen moltes aventures enfrontant-se a gegants, bruixes, mags… i a com s'han fet les coses sempre. En Jimmy no creu tant en la força bruta i l'habilitat amb les armes, com en fer servir el cap i afrontar els reptes amb plans innovadors. El seu pare, tot i que és un cavaller dels d'abans, s'ha d'acabar refiant del seu fill. I la princesa Cat, amiga i companya d'aventures de tots dos, no està gens còmoda en el paper de princesa tradicional fava i hiperfemenina, i el que vol és fer com els cavallers. És noble, decidida i no té por de res.

super3.cat

 

Anar al contingut