Nous capítols de "Kung Fu Panda: llegendes increïbles" al canal Super3

Arriba, al canal Super3, una nova temporada de la sèrie "Kung Fu Panda: llegendes increïbles", que s'emet cada tarda, de dilluns a divendres, a les 20.00. Els primers capítols d'aquesta nova temporada es podran veure dilluns, 1 de maig, a les 9.45, dins de la programació especial que ha preparat el canal Super3 per a aquesta jornada festiva. I els capítols següents es programaran en l'horari habitual de la sèrie, a partir de dimarts, 2 de maig.

El canal Super3 va estrenar la sèrie "Kung Fu Panda: llegendes increïbles" al mes de gener i, des d'aleshores, ja s'ha convertit en una de les preferides del súpers. A partir de dimarts, 2 de maig, arriben capítols nous de la sèrie, que es podran veure cada tarda, de dilluns a divendres. L'estrena d'aquesta nova temporada, però, serà dilluns, 1 de maig, dins de la programació especial del canal Super3 per a aquest dia festiu.

"Kung Fu Panda: llegendes increïbles" continua amb les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules "Kung Fu Panda", de DreamWorks. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat guerrer del drac. A més, té el càrrec de guardià de la vall de la Pau, i sempre està alerta i amb fam de justícia... i de farcellets! Al costat dels Cinc Furiosos, de la Tigressa, del Mico, del Pregadéu, de l'Escurçó i del Grua, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po haurà de protegir la vall de dolents, com els cocodrils bandits o el Taotie.

super3.cat