Dom La Nena
Dom La Nena

Nou concert "Delicatessen" amb Dom La Nena i Cálido Home, en exclusiva per als oients d'iCat.cat

Es farà el 25 de gener, a les 20.00, a l'Antiga Fàbrica Damm.

La brasilera Dom La Nena i els catalans Cálido Home seran els protagonistes del primer Concert Delicatessen del 2017, que es farà el dimecres 25 de gener a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Dominique Pinto, nom real de Dom La Nena, és una cantautora i violoncel·lista de 27 anys nascuda a Porto Alegre. S'ha format artísticament a Buenos Aires i París i ha tocat per a músics francesos com Jane Birkin, Jeanne Moreau i Étienne Daho. Una veu delicada que passeja per la "Chanson" francesa, la música tradicional brasilera i altres gèneres que donen a la seva música un aire multicultural i marcadament melancòlic i intimista.

Cálido Home són un duo barceloní de folk independent format per Anna Andreu i Eduard Pagès. El 2016 van publicar el seu elogiat segon treball, "Tones And Shapes", amb la producció de Joan Pons (El Petit de Cal Eril). Un disc de paisatges onírics i harmonies vocals que portaran al directe del pròxim Concert Delicatessen.

El programa "Delicatessen" és un dels més veterans d'iCat.cat. Cada vespre, a les 9, de dilluns a divendres, Albert Puig continua obrint la capsa de la seva particular selecció musical per descobrir a l'audiència cançons imprescindibles.

El concert és gratuït per als oients d'iCat que ho demanin a l'apartat d'Experiències, del web d'iCat.cat.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

 

Anar al contingut