Nou concert "Delicatessen" amb Daniel Martin Moore i Guadi Galego, en exclusiva per als oients d'iCat.cat

Es farà el 16 de març, a les 20.00, a l'Antiga Fàbrica Damm

Dos renovadors del folk, el nord-americà Daniel Martin Moore i la gallega Guadi Galego, seran els protagonistes d'un nou concert Delicatessen que organitza el veterà programa d'iCat.cat. Serà el dijous 16 de març a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Daniel Martin Moore és un dels habituals a la selecció musical del Delicatessen de l'Albert Puig i un dels cantautors de la nova generació folk que està actualitzant el gènere als Estats Units. El músic de Kentucky ha publicat cinc àlbums amb nombrosos col·laboradors com Ben Sollee, Joan Shelley o Jim James, de la banda My Morning Jacket.

Com a telonera, coneixerem Guadi Galego, una dona que està destacant a l'escena musical en gallec. El seu projecte en solitari no comença de zero, sinó que arriba amb la gran experiència adquirida com a membre de la banda Berrogüetto.

El programa "Delicatessen" és un dels més veterans d'iCat.cat. Cada vespre, a les 9, de dilluns a divendres, Albert Puig continua obrint la capsa de la seva particular selecció musical per descobrir a l'audiència cançons imprescindibles.

El concert és gratuït per als oients d'iCat que ho demanin a l'apartat d'Experiències, del web d'iCat.cat.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut