• TV3, líder del dia, i més d'un milió de persones van seguir el discurs del president Puigdemont
  Veure vídeo

  TV3, líder del dia, i més d'un milió de persones van seguir el discurs del president Puigdemont

  TV3 va liderar l'audiència d'ahir, amb una quota del 18,6%, i va registrar el segon millor dimecres de l'any, només superat pel 20 de setembre. L'espai més vist va ser el missatge del president Carles Puigdemont, que van seguir 1.114.000 espectadors. I els telenotícies tornen a registrar grans resultats, amb el "TN vespre" al capdavant.

 • Catalunya Música ofereix el concert del violinista Anton Barakhovsky des de Munic
  Veure vídeo

  Catalunya Música ofereix el concert del violinista Anton Barakhovsky des de Munic

  El divendres 6 d'octubre, a les 20.00, Catalunya Música connectarà amb la Filharmonia de Munic per transmetre en directe el concert del violinista Anton Barakhovsky i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera, dirigida per Esa-Pekka Salonen. Els comentaris de la transmissió, que té el suport de l'Obra Social "la Caixa", els farà Jaume Radigales.

 • El "Polònia" afronta el seu programa més difícil
  Veure vídeo

  El "Polònia" afronta el seu programa més difícil

  Demà, a les 21.55, a l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler, afrontarà el seu repte més complicat en els 12 anys de la seva història: contrarestar, amb l'humor que caracteritza el programa, els esdeveniments del diumenge 1 d'octubre i els dies successius.

 • TV3 reforça l'aposta informativa aquest mes d'octubre

  Els esdeveniments que es viuen aquests dies a Catalunya fan que TV3 hagi decidit augmentar la presència d'espais informatius en la seva graella habitual.

 • La Joana i el grup de dol, a "Com si fos ahir"
  Veure vídeo

  La Joana i el grup de dol, a "Com si fos ahir"

  Divendres, 6 d'octubre, a les 15.50, TV3 emetrà el dissetè capítol de la sèrie de la sobretaula "Com si fos ahir".

 • TV3, líder del dia, tot i la programació de serveis mínims per l'aturada del 3-O
  Veure vídeo

  TV3, líder del dia, tot i la programació de serveis mínims per l'aturada del 3-O

  TV3 va liderar l'audiència de dimarts, amb una quota del 19,9% tot i la programació especial pels serveis mínims per l'aturada. Quatre dels cinc programes més vistos són de TV3 amb el "TN Vespre" en el primer lloc. El web de notícies del 3/24 també va fer un bon resultat amb una quota del 5,6%.

 • El concurs #17Sona9 selecciona els 5 grups per a la gran final
  Veure vídeo

  El concurs #17Sona9 selecciona els 5 grups per a la gran final

  Els grups Ju, Lildami, Panellet, Salvatge Cor i Senyor Oca, faran un concert acústic a iCat i gravaran un tema als Bucbonera Studios, amb la producció de Jordi Bastida i Tomàs Robisco. La final del #17Sona9, que promou la música emergent en català, tindrà lloc el 15 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona.

 • TV3, líder de l'1-O, amb un 29,1% de quota
  Veure vídeo

  TV3, líder de l'1-O, amb un 29,1% de quota

  TV3 va liderar de manera indiscutible l'audiència de diumenge, amb una quota del 29,1%. Vuit dels deu programes més vistos són de TV3 i tots els especials van ser líders destacats de la seva franja. El portal de la CCMA i el web de notícies del 3/24 també van batre rècords d'audiència.

 • Plantes medicinals, tradició i ciència, per començar una nova temporada de "Quèquicom"
  Veure vídeo

  Plantes medicinals, tradició i ciència, per començar una nova temporada de "Quèquicom"

  Dimecres, 4 d'octubre, a les 22.05 torna "Quèquicom", el programa de divulgació científica, ciència, natura, salut i tecnologia del 33. Ho farà parlant de plantes medicinals, com l'artemísia, que combat la malària.

 • TV3, líder destacada de setembre amb l'actualitat informativa i les estrenes
  Veure vídeo

  TV3, líder destacada de setembre amb l'actualitat informativa i les estrenes

  TV3 tanca amb una quota del 13,0%, a 3,7 punts del segon classificat, la més gran dels últims quatre anys. El 3/24 supera el seu propi rècord del mes d'agost, amb una quota del 2,9%. Els informatius i tots els especials dedicats a l'actualitat, líders destacats. El "TN vespre" del 20 de setembre ha estat el programa més vist del mes. Èxit d'audiència de les estrenes de la temporada, com "Preguntes freqüents", "Està passant", "Merlí", "Polònia" i "Com si fos ahir". TV3 lidera 20 dels 30 dies del mes de setembre i situa 16 programes entre els 20 més vistos. TV3 continua sent la cadena generalista més ben valorada i puja dues dècimes al GFK. Rècord d'audiència dels portals de la CCMA i del web de notícies del 324.cat, i nou rècord de consum de vídeo en directe i a la carta per internet, amb més d'11,5 milions de reproduccions

 • Què passarà demà? a "Preguntes freqüents"
  Veure vídeo

  Què passarà demà? a "Preguntes freqüents"

  Aquest dissabte, a les 21.55, "Preguntes freqüents" es preguntarà què passarà demà? Es votarà l'1-O? Com ho llegirà Europa i la comunitat internacional?. Ricard Ustrell conversarà amb Julian Assange i Oriol Junqueras.

 • L'aniversari de l'Eva, a "Com si fos ahir"
  Veure vídeo

  L'aniversari de l'Eva, a "Com si fos ahir"

  Dilluns, 2 d'octubre, a les 15.50, TV3 emetrà el capítol número quinze de la sèrie de la sobretaula "Com si fos ahir". L'Eva celebra el seu aniversari amb els amics de la colla.

 • Especial 1-O, a TV3 i Catalunya Ràdio
  Veure vídeo

  Especial 1-O, a TV3 i Catalunya Ràdio

  TV3 i Catalunya Ràdio seguiran en directe el referèndum del diumenge 1 d'octubre amb una programació especial que s'allargarà durant tota la jornada.

 • "Latituds" estrena temporada parlant de l'impacte de l'activitat humana en el cicle del carboni
  Veure vídeo

  "Latituds" estrena temporada parlant de l'impacte de l'activitat humana en el cicle del carboni

  El dilluns 2 d'octubre, a les 22.00, "Latituds", el programa del 33 que tracta temes de drets humans, sostenibilitat i desenvolupament social, comença la temporada amb el reportatge "Pep Canadell. El repte d'estabilitzar el clima", dedicat a l'impacte de l'activitat humana en el cicle del carboni.

 • La mort, l'Església, les creences, els miracles..., a "Merlinari"
  Veure vídeo

  La mort, l'Església, les creences, els miracles..., a "Merlinari"

  Dilluns, 2 d'octubre, a les 23.00, després de "Merlí", TV3 emet "Merlinari", el programa que ha seguit el rodatge dels nous capítols, on els actors protagonistes parlaran de les seves peripècies, i on alumnes de Batxillerat opinaran sobre les temàtiques que planteja la sèrie. Iñaki Mur serà el fil conductor d'aquest tercer capítol en què el "Merlinari" es trasllada a l'Institut Santiago Sobrequés de Girona.

 • Fe i existència, a "Merlí"
  Veure vídeo

  Fe i existència, a "Merlí"

  El dilluns 2 d'octubre, a les 21.55, TV3 estrena un nou capítol de la tercera temporada de "Merlí", la traca final de la sèrie revelació de TV3, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d'Héctor Lozano, direcció d'Eduard Cortés i protagonitzada per Francesc Orella. Albert Camus, la filosofia de l'absurd i l'existencialisme centraran la lliçó de la setmana.

 • Un telèfon a distància, al "Dinàmiks"
  Veure vídeo

  Un telèfon a distància, al "Dinàmiks"

  El programa "Dinàmiks" porta nous experiments al canal Super3. Demà, dissabte 30 de setembre, a les 10.45, Dani Jiménez, el presentador, ensenyarà a construir un telèfon a distància, explicarà per què somiem i mostrarà com aguantar un full de paper amb la punta del dit.

 • TV3, líder del dia, amb un 15,5% de quota
  Veure vídeo

  TV3, líder del dia, amb un 15,5% de quota

  TV3 va tornar a liderar l'audiència del dijous. El "TN vespre" i el "Polònia" van ser els dos programes més vistos del dia. I quatre dels cinc programes amb més audiència van ser de TV3.

 • Catalunya Música transmet en directe el concert inaugural de la temporada de l'OBC des de L'Auditori
  Veure vídeo

  Catalunya Música transmet en directe el concert inaugural de la temporada de l'OBC des de L'Auditori

  El diumenge 1 d'octubre, a les 11.00, Catalunya Música transmetrà en directe, des de L'Auditori de Barcelona, la sessió matinal del primer concert de la temporada 2017-2018 de l'OBC. Els comentaris de la transmissió d'aquest concert, que té el suport de l'Obra Social "la Caixa", els farà Joan Vives.

 • Segon intent d'en Miquel amb la Noe, a "Com si fos ahir"
  Veure vídeo

  Segon intent d'en Miquel amb la Noe, a "Com si fos ahir"

  Aquest divendres 29, de setembre, a les 15.50, TV3 emetrà el capítol catorzè de la sèrie "Com si fos ahir". En Miquel (Eduard Farelo) intentarà tornar a quedar amb la Noe (Elena Gadel).