• Aquest diumenge, TV3 estrena "Al cotxe"
  Veure vídeo

  Aquest diumenge, TV3 estrena "Al cotxe"

  "Al cotxe", que s'emetrà cada diumenge a les 19.55, és un programa d'entrevistes amb Eloi Vila, que traslladarà els convidats, col·laboradors o presentadors en cotxe des de la tele fins a casa seva o de casa seva a la tele, i aprofitarà el trajecte per conversar-hi d'una manera diferent, amb un to informal, per conèixer-los una mica millor. Al primer capítol d'"Al cotxe", acompanyaran l'Eloi la periodista de TV3 Raquel Sans que, després de finalitzar la seva etapa com a corresponsal a Washington, actualment condueix el "TN migdia"; el músic i compositor Marc Parrot, creador dels temes del nou disc del Super3; Lita Cabellut, la pintora catalana més cotitzada del món, que acaba d'inaugurar una exposició retrospectiva de la seva obra a la Fundació Vila Casas; i l'actor Carlos Cuevas, que dona vida al Pol de la sèrie "Merlí" de TV3.

 • Maternitat adolescent i fer-se gran, al "Merlinari"
  Veure vídeo

  Maternitat adolescent i fer-se gran, al "Merlinari"

  Dilluns, a les 23.00, després de "Merlí", TV3 emet "Merlinari", el programa que ha seguit el rodatge dels nous capítols, on els actors protagonistes parlaran de les seves peripècies, i on alumnes de Batxillerat opinaran sobre les temàtiques que planteja la sèrie. L'actriu Laia Manzanares es convertirà en el fil conductor d'aquest quart capítol en què el "Merlinari" es trasllada a l'Escola Pia de Granollers.

 • El xoc entre el Merlí i l'Oksana, a "Merlí"
  Veure vídeo

  El xoc entre el Merlí i l'Oksana, a "Merlí"

  Dilluns, a les 21.55, TV3 estrena un nou capítol de la tercera temporada de "Merlí", la traca final de la sèrie revelació de TV3, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d'Héctor Lozano, direcció d'Eduard Cortés i protagonitzada per Francesc Orella. Hannah Arendt, politòloga alemanya d'origen jueu i pensadora sobre l'activitat política, el totalitarisme i la modernitat, pren protagonisme en la classe del Merlí.

 • Programació especial de TV3 i Catalunya Ràdio per seguir tota l'actualitat informativa del 21 d'octubre

  TV3 i Catalunya Ràdio faran demà, dissabte, un seguiment especial del consell de ministres extraordinari del Palau de La Moncloa, a Madrid, i de la manifestació del Passeig de Gràcia, a Barcelona. TV3 farà l'"Especial Informatiu: Article 155", amb Cristina Riba, i l'"Especial Informatiu", amb Ramon Pellicer. Catalunya Ràdio emetrà l'"Especial Catalunya Migdia", amb Neus Bonet, i l'"Especial #21oCatRàdio", amb Òscar Fernández. El programa "El suplement" es fa des de Madrid per el Consell de Ministres i copsar l'ambient de Madrid amb diverses entrevistes i taules d'analistes. Les programacions especials tindran les etiquetes #155TV3 i #21oCatRàdio a les xarxes, respectivament.

 • Visita al rodatge de "Vilafranca"
  Veure vídeo

  Visita al rodatge de "Vilafranca"

  Des del dimecres 11 d'octubre es roda "Vilafranca", una coproducció de TV3 i Diagonal Televisió, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La "TV movie", de 90 minuts, està dirigida per Lluís M. Güell i basada en l'obra de teatre del mateix nom, l'autor de la qual és Jordi Casanovas.

 • "Latituds" reemet el reportatge "No-violència"
  Veure vídeo

  "Latituds" reemet el reportatge "No-violència"

  Dilluns 23 d'octubre, a les 22.00, el programa "Latituds", del 33, reemet el reportatge "No-violència", en què s'explica la poderosa força d'aquesta eina per a la transformació social.

 • El Gran Premi d'Austràlia, en directe, a "Univers MotoGP"
  Veure vídeo

  El Gran Premi d'Austràlia, en directe, a "Univers MotoGP"

  Diumenge, a les 06.30, Catalunya Ràdio transmetrà el setzè Gran Premi de MotoGP de la temporada, amb Damià Aguilar en directe des del circuit Phillip Island, a Austràlia

 • Què es pot fer amb un jersei de llana, a "Ja t'ho faràs!"
  Veure vídeo

  Què es pot fer amb un jersei de llana, a "Ja t'ho faràs!"

  "Ja t'ho faràs!", el programa de reciclatge, DIY i treballs manuals de TV3, presentat per Rafel Vives, s'emet cada dissabte, abans del "Telenotícies vespre", a les 20.20.

 • "Cronos" estrenarà "John Dillinger contra Sam Cowley"
  Veure vídeo

  "Cronos" estrenarà "John Dillinger contra Sam Cowley"

  Demà, a partir de les 22.00, "Cronos", l'espai presentat per Enric Calpena que inclou documentals històrics de gran factura, emetrà el tercer capítol de la sèrie "Criminals per naturalesa".

 • L'Assemblea General de Socis del Barça, a Esport3 i Catalunya Ràdio
  Veure vídeo

  L'Assemblea General de Socis del Barça, a Esport3 i Catalunya Ràdio

  Demà el canal Esport3 i Catalunya Ràdio oferiran una ampli seguiment de l'Assemblea General de Socis del Futbol Club Barcelona.

 • "La Fórmula: Gran Premi dels EUA", per Esport3
  Veure vídeo

  "La Fórmula: Gran Premi dels EUA", per Esport3

  Diumenge arriba el Gran Premi de Fórmula 1 dels EUA, del qual es farà un ampli seguiment a Esport3. Noel Rodríguez i Francesc Rosés seran els encarregats de comentar el resum de 60 minuts que es podrà veure en obert a partir de les 00.30.

 • Els millors moments de la jornada de futbol de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"
  Veure vídeo

  Els millors moments de la jornada de futbol de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

  Dissabte i diumenge, a lesles 22.30, a Esport3, s'emetrà una altraaltra edició de "Gol a gol". El programa, presentat per Xavi Valls, oferirà el resum dels millors moments de la jornada de la Primera i Segona Divisió. A més, dissabte, a la 01.00, per TV3, es podrà veure una versió reduïda del programa amb els millors moments del Barça-Màlaga.

 • "Revolució Russa: 100 anys després", el diumenge 22 d'octubre, a "30 minuts"
  Veure vídeo

  "Revolució Russa: 100 anys després", el diumenge 22 d'octubre, a "30 minuts"

  "30 minuts" s'acosta al centenari d'un dels fets més impactants del segle XX: la Revolució Russa, amb un reportatge de Manel Alias, el corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Rússia. I fa la sensació que l'efemèride desperta més interès a la resta del món que al país que la va protagonitzar.

 • Els referèndums d'autonomia de la Llombardia i el Vèneto, a TV3 i Catalunya Ràdio
  Veure vídeo

  Els referèndums d'autonomia de la Llombardia i el Vèneto, a TV3 i Catalunya Ràdio

  Els periodistes Vicenç Lozano, de TV3, i Eduard Rubió, de Catalunya Ràdio, seguiran sobre el terreny les consultes no vinculants de diumenge, 22 d'octubre, als dos territoris del nord d'Itàlia.

 • Els referèndums d'autonomia de la Llombardia i el Vèneto, a TV3 i Catalunya Ràdio
  Veure vídeo

  Els referèndums d'autonomia de la Llombardia i el Vèneto, a TV3 i Catalunya Ràdio

  Els periodistes Vicenç Lozano, de TV3, i Eduard Rubió, de Catalunya Ràdio, seguiran sobre el terreny les consultes no vinculants de diumenge, 22 d'octubre, als dos territoris del nord d'Itàlia.

 • TV3, líder del dia, amb una quota del 17,1%
  Veure vídeo

  TV3, líder del dia, amb una quota del 17,1%

  TV3 va tornar a liderar l'audiència d'ahir, amb una quota del 17,1%, i ja acumula 30 dies consecutius com a cadena més vista a Catalunya, una fita que no s'havia aconseguit mai des que es mesuren les audiències. El Top5 dels programes més vistos tornen a ser de TV3.

 • La diada castellera de Santa Úrsula de Valls, a TV3 i Catalunya Ràdio
  Veure vídeo

  La diada castellera de Santa Úrsula de Valls, a TV3 i Catalunya Ràdio

  Diumenge 22 d'octubre, a partir de les 13.00, Valls viurà la diada castellera de Santa Úrsula, a la plaça del Blat. TV3 i Catalunya Ràdio en faran un ampli seguiment informatiu. TV3 l'emetrà en directe en "streaming" pel portal web TV3.cat. i el 33 n'oferirà un ampli resum a les 21.35. Catalunya Ràdio connectarà en directe a partir les 13.00 amb el programa "Mans" i amb l'informatiu "Catalunya migdia". Els presentadors de la diada seran Carles Cortés, a TV3.cat; Agustí Forné, a TV3; i Josep Almirall i David Prats, de l'espai "3 rondes", a Catalunya Ràdio.

 • Catalunya Música transmet el concert del violinista Sergej Krylov i l'OBC des de L'Auditori
  Veure vídeo

  Catalunya Música transmet el concert del violinista Sergej Krylov i l'OBC des de L'Auditori

  El diumenge 22 d'octubre, a les 11.00, Catalunya Música oferirà en directe, des de L'Auditori de Barcelona, el concert del violinista Sergej Krylov i l'OBC dirigida per Michal Nesterowicz, amb obres de Dmitri Xostakóvitx i Modest Mussorgski. Els comentaris de la transmissió d'aquest concert, que té el suport de l'Obra Social "la Caixa", els farà Joan Vives.

 • TV3 és líder a internet i Catalunya Ràdio puja un 200% els usuaris únics en un any
  Veure vídeo

  TV3 és líder a internet i Catalunya Ràdio puja un 200% els usuaris únics en un any

  Segons les dades de comScore del setembre, TV3 continua sent la televisió líder a internet a Catalunya per cinquè mes consecutiu, amb prop de dos milions d'usuaris únics, i Catalunya Ràdio, amb prop de mig milió d'usuaris únics, creix un 200% respecte del setembre del 2016.

 • La Festa dels Súpers fa una crida per salvar la natura, el 21 i 22 d'octubre a Barcelona
  Veure vídeo

  La Festa dels Súpers fa una crida per salvar la natura, el 21 i 22 d'octubre a Barcelona

  El cap de setmana del 21 i 22 d'octubre torna la Festa dels Súpers a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc, de Barcelona. Aquesta 21a edició de la Festa és una crida a la sostenibilitat del planeta, amb una història que es titula "Tenim el poder", en referència als poders de les elfes Nenúfar i Matoll per salvar l'arbre màgic amb l'ajuda dels súpers. La Festa obrirà les seves portes el dissabte de 10.00 a 14.00, i el diumenge, de 10.00 a 18.00. El moment més esperat de la Festa serà l'espectacle final de la trama, amb l'actuació de la família del Super3, que es podrà veure en tres ocasions: dissabte, a les 12.00, i diumenge, a les 12.00 i a les 16.00.