"No tinc por!", especial "30 minuts"

"No tinc por", diumenge a TV3, especial "30 minuts"

Barcelona i Cambrils han estat objectius del terror, però la ciutadania ha deixat clar que no té por. Aquest diumenge, a les 21.55, "30 minuts" repassarà a fons, 72 hores després, tot el que s'ha viscut.

Els atemptats de dijous a Barcelona i Cambrils han donat, fins ara, un balanç de 14 persones mortes i un centenar llarg de ferits. Aquestes accions, les ha reivindicat Daesh, com a part de la seva campanya per escampar el terror.

El fet que, fins aquest dijous, no hi hagués hagut cap atemptat amb el segell d'aquest grup havia fet creure que aquí, esdeveniments com els de París, Londres o Brussel·les, no passarien mai, però han passat.

La reacció de la ciutadania ha estat, des del primer moment, de solidaritat amb les víctimes i de col·laboració total amb les autoritats.

72 hores després, un programa especial de "30 minuts" repassarà tots aquests esdeveniments amb el relat dels seus protagonistes: els ciutadans, que, tot i el terror que s'ha volgut imposar, han deixat clar que no tenen por.

Un reportatge de: Ignasi Gallart, Jordi Regàs, Fàtima Llambrich i Sara Segarra

Muntatge: Carles Señalada

Producció: Carles Fernández

tv3.cat/30minuts

facebook.com/30minuts

twitter.com/30minuts

Anar al contingut