No tenir fills per decisió pròpia, a "La gent normal"

Demà, a les 23.35, TV3 parlarà de les parelles que decideixen no tenir fills en un altre capítol de "La gent normal", dirigit i presentat per Agnès Marquès. Els periodistes Natza Farré i Xavi Coral explicaran l'experiència que suposa renunciar a tenir fills i les reaccions que ha provocat en el seu entorn.

La periodista i escriptora Natza Farré i l'actriu Mercè Arànega reflexionaran sobre la decisió de no ser mares. Coincideixen que les dones que no ho volen ser pateixen la pressió i la incomprensió de l'entorn en més gran mesura que els homes. Cap de les dues ha sentit el que s'anomena rellotge biològic i no es penedeixen de l'opció que han pres.

Per la seva banda, l'actor Francesc Orella tampoc és pare, però reconeix que no ha tingut fills perquè no ha trobat el moment adequat. En canvi, el periodista Xavi Coral admet que ell i la seva dona no en volen perquè viuen més tranquils sense nens, tot i que la seva mare li aconsella que no ho digui gaire perquè la gent els trobarà "rarets".

I què passa quan l'experiència de ser mare no és la que s'esperava? El capítol compta amb el testimoni de la Valentina, que és mare de bessons des de fa poques setmanes i explica, sense embuts, que si pogués tornar enrere no els tindria, ja que la maternitat l'ha trasbalsat i no l'ha fet feliç com esperava.

tv3.cat/lagentnormal

facebook.com/lagentnormalTV3

twitter.com/lagentnormalTV3