No perdis el compàs

"No perdis el compàs", el gran espectacle de dissabte a la nit a TV3

Aquest dissabte, 29 d'abril, a les 21.55, TV3 estrena "No perdis el compàs", un concurs musical per a tots els públics, presentat per Jose Corbacho i Victòria Maldi

TV3 i IB3 col·laboren per primera vegada per produir aquest concurs espectacle adreçat a tota la família, amb una mecànica senzilla, però addictiva, en què l'entreteniment, els coneixements musicals dels concursants i la cuidada posada en escena es combinen a parts iguals.

Aquest migdia, a les instal·lacions de TV3, s'ha presentat el nou concurs dels dissabtes a la nit, "No perdis el compàs". A l'acte, hi ha assistit Vicent Sanchis, director de TV3; Cristian Trepat, cap d'Entreteniment i Culturals de TV3; Amparo Castellano, productora executiva de DLO Producciones, i els presentadors Jose Corbacho i Victòria Maldi.

El programa s'estrenarà aquest dissabte, després del "TN Vespre", en la mateixa franja en què s'emetia l'"Oh Happy Day". "Amb aquesta estrena, la voluntat de la cadena és seguir apostant per l'entreteniment musical les nits dels dissabtes. Volem ocupar el lloc de l'"Oh Happy Day", un programa de gran èxit, amb un espai de la mateixa solvència", ha explicat Vicent Sanchis, director de TV3, quan ha començat la seva intervenció. El director de TV3 ha remarcat, però, que "aquest no és un concurs de talents. Ara parlem de famílies que intenten superar proves, no gaire complicades, i que volen passar-s'ho bé".

I és que el concurs, de 120 minuts de durada, compta setmanalment amb 3 equips formats per 3 membres d'una mateixa família. Els 3 equips competeixen en una sèrie de proves musicals on hauran de demostrar coneixements de cançons, de tots els estils, a més de mesurar la seva cultura musical. L'equip que més punts aconsegueix, passa a disputar la prova final i opta a guanyar un premi en metàl·lic.

Al llarg de la seva intervenció, Sanchis ha volgut incidir especialment en la col·laboració que aquesta producció ha suposat entre TV3 i IB3. El programa no només és una coproducció de les dues cadenes, sinó que també s'emetrà en simultani els dissabtes a la nit. "Aquesta és la primera vegada que les dues televisions públiques col·laboren en l'elaboració d'un programa. Ha estat un esforç de producció enorme, que té la intenció d'unificar territoris, ajuntar gent de tot arreu i crear un espai de comunicació comú. No és fàcil ja que estem parlant de públics molt diferents, però esperem que es pugui repetir en un futur", ha comentat. "A més, ens agradaria que més endavant també poguéssim comptar amb la col·laboració de la Televisió Valenciana".

El cap d'Entreteniment i Culturals, Cristian Trepat, s'ha mostrat "content de poder encadenar en dos trimestres consecutius dos programes d'entreteniment de gran format, ja que ens posiciona a bon lloc." Amb aquest comentari ha volgut remarcar el fet que "No perdis el compàs" és un concurs "que vol divertir el seu públic, familiar i intergeneracional, que ens encadena al públic del futur".

Amparo Castellano, productora executiva de DLO Producciones, l'encarregada de produir el programa, ha dit que "el repte que es plantejava era interessant. S'havia d'aconseguir una comunicació transversal entre els dos territoris a partir de la música. Per això s'utilitza música reconeixible per part dels dos públics, que està present a l'imaginari col·lectiu comú, donant, però, especial atenció a la música catalana i balear". Castellano també ha ressaltat el caràcter d'entreteniment del programa: "Totes les proves estan pensades perquè el públic s'ho passi bé i rigui. De fet, aquest és un concurs on la paraula ‘concurs' és una excusa per parlar d'un programa pensat per a tota la família".

En un programa en què els micròfons tenen molt protagonisme, Jose Corbacho ha fet broma dient que "era molt divertit sentir al plató les articulacions d'alguns concursants mentre s'anaven recargolant en posicions impossibles per poder cantar a mesura que els micròfons baixaven". El presentador ha afegit que "tot està enfocat perquè l'espectador s'ho passi bé. La música i l'humor van a tot arreu i aquest concurs té les dues coses". I també ha volgut agrair l'oportunitat de poder tornar a treballar a TV3 "en un programa que trenca fronteres i de la mà de Victòria Maldi".

La presentadora mallorquina també s'ha mostrat "molt feliç i agraïda de poder formar part d'aquesta família de TV3. M'ho he passat bomba i això es transmet. Hem fet un programa perquè la gent es diverteixi i avui en dia aquests espais són molt necessaris". Amb la participació de Maldi al programa, reconeguda presentadora d'IB3, es reforça també la sinergia entre les dues cadenes.

 

tv3.cat/noperdiselcompas

facebook.com/noperdiselcompas

twitter.com/noperdiscompas

Anar al contingut