"No és país per a negres" i "El poble salva el poble", a "Tot un món"

Cada cap de setmana, "Tot un món" s'acosta a la realitat de ciutadans immigrants que van arribar fa més d'una dècada i estan plenament integrats en entorns socials, laborals, culturals i educatius. A més d'endinsar-se en la vida dels protagonistes, el programa mostra la seva implicació en la societat catalana i la seva visió del món.

Capítol 874: "No és país per a negres"
Emissió: dissabte, 7 de maig, a les 14.15

L'embaràs va fer que la Sílvia Albert, nascuda al País Basc, es plantegés quins serien els referents de la seva filla. Així va néixer la idea de "No es país para negras", una obra de teatre dirigida per Carolina Torres, que parla de diferents situacions, algunes de reals, viscudes per persones afrodescendents. La Sílvia Albert, que és coautora i protagonista de l'obra, havia treballat durant tres anys com a regidora al Teatre Lliure, però va decidir que era el moment de pujar a l'escenari i intentar sortir-se'n amb allò que sempre havia desitjat: ser actriu.

Capítol 875: "El poble salva el poble"
Emissió: diumenge, 8 de maig, a les 14.20

El Joel Da Silva treballava com a auxiliar d'infermeria a l'Uruguai, però des que va arribar a Catalunya, ja fa deu anys, ha fet feines en altres sectors com ara la construcció. Des del 2011 treballa a l'empresa de serveis aquàtics Proactiva fent de socorrista a la platja de Lloret de Mar. Aquesta professió, que l'ha enamorat, li ha permès ser voluntari de l'ONG Proactiva Open Arms. El novembre i el desembre passats, el Joel va ser una de les persones que va participar en el rescat de refugiats a l'illa de Lesbos, una experiència que l'ha marcat per a tota la vida i de la qual treu una lliçó positiva, la solidaritat entre les persones.

tv3.cat/totunmon
facebook.com/totunmontv3

Sant Joan Despí, 6 de maig del 2016

Anar al contingut