Declaracions a Catalunya Ràdio

Neus Munté assegura que Artur Mas és el candidat de Junts pel Sí i dóna per tancat aquest debat

La vicepresidenta del govern, Neus Munté, assegura que Artur Mas és el candidat de Junts pel Sí i dóna per tancat el debat deixant clar que serà president si aquesta candidatura guanya les eleccions. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, Munté s'ha mostrat escèptica sobre qualsevol reforma constitucional, i sobre la presència del president de la Generalitat a l'Onze de Setembre a la Meridiana, recorda que no ha assistit a cap de les últimes mobilitzacions de la Diada per preservar el seu rol institucional.

Artur Mas serà president si guanya Junts pel Sí

"És curiós com forces polítiques tan diferents tenen el mateix encaparrament, la mateixa dèria de posar en qüestió una cosa que no està en qüestió. No hi ha dubte, i s'ha dit per activa i per passiva, i crec que en les darreres hores i els darrers dies ha quedat més clar que mai que el candidat a la presidència per part de Junts pel Sí és el president Mas."

 

Escepticisme sobre el debat de la reforma constitucional

"Nosaltres som molt escèptics, i crec que fins i tot sóc amable, amb aquesta proposta de reforma constitucional. Nosaltres només entrarem a parlar d'una reforma constitucional on Catalunya i el seu dret a l'autodeterminació hi tingui cabuda. Si no, continuarem pensant que són cants de sirena."

 

El paper institucional de Mas per la Diada

"El president de la Generalitat sempre ha volgut mantenir el paper institucional com a president del govern, per tant, de tots, de tothom, dels que aniran a la Meridiana i dels que no hi aniran. Crec que aquest plantejament, que ha estat coherent i que l'ha mantingut des de fa molts anys, l'empara per decidir una cosa o una altra."

 

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa de dilluns a divendres, de 7 a 13 h.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut