Nadal tràgic a "La Riera"

La nit del proper dilluns 26 de desembre, dia de Sant Esteve, a les 21.55, s'emet el capítol 1420 de "La Riera", l'últim abans de l'aturada nadalenca, on es viurà un dels moments més crítics de la temporada. Són molts els enemics que ha anat col·leccionant en Claudi aquestes últimes setmanes. Molta gent té ganes de fer-li mal. I la festa que munta per celebrar la firma del projecte de Can Sureda acaba amb un desenllaç tràgic. A la festa, com sempre, no hi faltaran les prostitutes, que aquest cop, a més, no són gens desconegudes per als espectadors. Una de les "convidades" s'hi presenta amb una pistola. Algú la farà servir aquesta nit. Qui?

La Maria descarrega tota la seva frustració contra la Bibiana per haver-se embolicat amb en Claudi malgrat les seves advertències. Mare i filla estan rabioses. La Maria no pot evitar anar a veure la Mercè, esclatar davant d'ella i explicar-li tots els draps bruts d'en Claudi. La Mercè, al seu torn, se'n va a veure el seu fill i li deixa clar que no tolerarà que continuï fent mal als altres.

En Lluís explica a l'Ània, que ha de marxar per feina, la humiliació a què el va sotmetre en Claudi. Quan la noia se'n va, es posa a beure frustrat i rabiós.

La Lídia està rabiosa pels constants menyspreus del seu ex, i l'hi té ben jurada. Per la seva banda, la Joana va fugir precipitadament després de dir-li de tot a en Claudi.

Així, en Claudi, els Avellaneda i en Melcior es disposen a celebrar la firma del projecte de Can Sureda. La festa, plena de sorpreses, acaba amb un tret.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut