"Musa", amb participació de TV3, s'estrena als cinemes

Demà arriba al cinema "Musa", l'última pel·lícula del director Jaume Balagueró, que compta amb la participació de TV3. Es tracta d'un thriller d'intriga i investigació, amb guió del mateix director i Fernando Navarro, basat en la novel·la "La dama número trece", de José Carlos Somoza.
"Musa", de Jaume Balagueró

El llargmetratge és una coproducció internacional en què han participat Espanya (Filmax), França (The Jokers Films), Bèlgica (Frakas) i Irlanda (Fantastic Films), i que es podrà veure a partir de demà, 10 de novembre, al cinema. La cinta, dirigida per Balagueró, està protagonitzada per Elliot Cowan, Leonor Watling, Ana Ularu, Franka Potente, Manuela Vellés i Christopher Lloyd.

Balagueró afirma que la primera vegada que va llegir la novel·la en què es basa la pel·lícula es va quedar impressionat. "Es tracta d'una història fascinant i pertorbadora, un trencaclosques apassionant d'intriga i terror", assenyala.

"Musa"

Després de la inesperada mort de la seva nòvia, el professor de literatura Samuel Salomon, interpretat per Elliot Cowan, deixa d'anar a la universitat. A més, des de fa uns quants dies, Samuel té el mateix malson: una dona és assassinada salvatgement. De sobte, la mateixa dona del malson és trobada sense vida. Samuel decideix colar-se en l'escena del crim per descobrir la veritat, i coneix Rachel (paper que representa Ana Ularu), que ha tingut el mateix malson que ell.

Tots dos faran el possible per descobrir la identitat de la dona misteriosa, i s'endinsen en un món terrorífic, governat per les muses que van inspirar els grans poetes de la història.

tv3.cat/coproduccions