El director i presentador del programa, Francesc Rosaura amb Mussie Zerai.

Morir al Mediterrani, a "Signes dels temps"

Diumenge, a les 10.30, TV3 emetrà un nou capítol de "Signes dels temps", el programa d'entrevistes en profunditat sobre la tasca pastoral i social de l'Església catòlica. El director i presentador del programa, Francesc Rosaura, entrevistarà Mussie Zerai, sacerdot eritreu, candidat al Premi Nobel de la Pau i Premi Mundo Negro a la Fraternitat 2017, que coneix amb profunditat el drama dels naufragis al Mediterrani d'embarcacions amb refugiats.

En els últims vint anys, més de 30.000 persones han mort al Mediterrani intentant arribar a costes europees. Eren homes, dones i nens que fugien dels seus països per guerres, fam o persecució política i religiosa.

Mussie Zerai, sacerdot eritreu, candidat al Premi Nobel de la Pau i Premi Mundo Negro a la Fraternitat 2017, sap prou bé de què parlem, perquè moltes embarcacions a punt de naufragar truquen al seu mòbil per demanar-li auxili. "Signes dels temps" l'entrevista per saber més coses sobre aquesta crua realitat. La conversa s'ha gravat al Museu Africà dels Missioners Combonians a Barcelona.

tv3.cat/signesdelstemps

facebook.com/signesdelstemps

twitter.com/signesdelstemps

Anar al contingut