Montserrat Tura admet que podria tenir aspiracions més enllà de l'alcaldia de Barcelona

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Tura argumenta que "una cosa no és incompatible amb l'altra"

Montserrat Tura no nega tenir aspiracions polítiques que van més enllà de l'alcaldia de Barcelona. L'exconsellera de Justícia i diputada socialista al Parlament de Catalunya ha dit en una entrevista al programa El Cafè de la República de Catalunya Ràdio amb Joan Barril que el desig de convertir-se en la cap de llista del Partit dels Socialistes a l'Ajuntament de Barcelona "no és incompatible" amb tenir altres aspiracions de cara al futur, com ara la presidència de la Generalitat. "Durant el discurs que he fet al matí", ha dit Tura, "he destacat el paper de dos alcaldes: Carles Pi i Sunyer i Pasqual Maragall. Tots dos van tenir més responsabilitats després de passar per l'alcaldia i en canvi van fer una defensa extraordinària de la capital de Catalunya".

L'exconsellera i número dos a les llistes del PSC al Parlament, admet que ha pres aquesta decisió "tota sola i volgudament sola" i confessa que està "disposada a perdre" i que "corro el risc d'estimbar-me", però tot i això s'ha mostrat optimista per les reaccions que ha vist al carrer i insisteix que "valia la pena fer el que he fet avui encara que només sigui per mostrar que es pot escollir els candidats d'una manera diferent".

Sobre el fet de seguir vivint a Mollet del Vallès encara que sigui elegida alcaldessa de Barcelona, Montserrat Tura insisteix que "trobaríem molts polítics que fan d'alcalde en una ciutat i viuen en una altra. Vull deixar clar que no dormo a Mollet, sóc inherentment de Mollet. No em semblaria decent que ara per voler accedir a un càrrec públic renegui de la meva vinculació amb Mollet".

Tura també ha dedicat unes paraules al conseller de Cultura, Ferran Mascarell, fitxat pel govern de Convergència i Unió després de molts anys de vinculació amb els socialistes, i ha assegurat que "Mascarell avui hagués fet el mateix que jo".

catradio.cat/cafe
Anar al contingut