Montserrat Carulla, a "El divan" de Sílvia Cóppulo

Diumenge 13 de maig, a les 23.45, a TV3, l'actriu Montserrat Carulla és la protagonista del programa "El divan", amb una entrevista que es podrà sentir també a Catalunya Ràdio el dissabte 9 de juny, a les 13.05.

L'actriu Montserrat Carulla (Barcelona, 1930) s'asseu a "El divan" per reflexionar sobre la seva història i la història de les dones de la seva generació. I ho fa amb la valentia, el talent i la determinació que la caracteritzen.

Des de la infelicitat en el seu primer matrimoni -"Si expliqués el calvari que vaig viure amb en Felipe, el meu primer marit, faria un best-seller"- fins a la dificultat de treballar com a dona, especialment un cop es va separar, Montserrat Carulla també explica, durant gairebé una hora de conversa amb Sílvia Cóppulo, secrets que, fa un temps, eren inconfessables, com ara la relació que va tenir amb l'escriptor Josep Palau i Fabre o que l'actor Albert Boadella li "tirava la canya".

Anhels, satisfaccions, expectatives, alegries i moments difícils de la vida es desgranen lentament i amb sinceritat durant "El divan". El programa escolta la veu de persones conegudes, admirades i de reconegut prestigi, en una conversa en què Sílvia Cóppulo indaga en aspectes desconeguts per als espectadors i oients i que desperten un gran interès humà.

"El divan" s'emet els diumenges a TV3, a les 23.45, i els dissabtes a Catalunya Ràdio, a les 13.05.

 

catradio/divan

facebook.com/eldivanOficial

twitter.com/eldivanOficial

 

Anar al contingut