Mònica Terribas entrevista Artur Mas després de signar la convocatòria de la consulta del 9-N

Catalunya Ràdio i TV3 oferiran una programació especial amb la transmissió de la signatura de la convocatòria

Demà dissabte, a les 21.55, Mònica Terribas entrevistarà el president de la Generalitat per als mitjans de la CCMA, just després de la signatura de la convocatòria de la consulta del dia 9 de novembre. Aquesta entrevista s'oferirà en directe a través de TV3 i el canal 3/24, i de l'antena de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació. Els mitjans de la CCMA oferiran programes especials amb la transmissió, en directe, de l'acte de la signatura i el posterior discurs del president de la Generalitat.
 
La signatura de la convocatòria de la consulta del 9-N dibuixa un nou horitzó en què s'obren molts interrogants, des de la infraestructura de què disposa el govern per dur-la a terme, fins a la reacció davant la possible suspensió per part del Tribunal Constitucional o la possibilitat d'eleccions anticipades.
 
Mònica Terribas posarà sobre la taula aquestes i moltes altres qüestions en una entrevista per als mitjans de la CCMA que es farà al Palau de la Generalitat i que s'emetrà a les 21.55, després del "TN cap de setmana vespre" per TV3 i el canal 3/24, i a l'antena de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.
 
Programació especial i transmissió de la signatura de la convocatòria
 
Durant el matí, els mitjans de la CCMA oferiran una programació especial dedicada a la convocatòria de la consulta del 9-N. A TV3 i el 3/24, a partir de les 10 del matí s'emetrà el programa "Especial consulta", que oferirà l'acte de la signatura i posterior discurs del president Mas. A continuació, aquest programa, dirigit per Dani Bramón i presentat per Núria Solé i Toni Cruanyes, recollirà les reaccions de les principals formacions polítiques i de la ciutadania, i també el ressò que hagi tingut la notícia, amb connexions a diferents punts. El programa també analitzarà el text del decret i les possibles conseqüències que se'n puguin despendre, amb la participació d'analistes jurídics especialitzats i la participació dels directors dels principals rotatius de Catalunya. Aquest programa s'allargarà fins a les 14.30, just quan comenci l'edició migdia del "TN cap de setmana".
Aquest dissabte, a partir de les vuit del matí, la signatura del decret de convocatòria de la consulta del 9 de Novembre és la protagonista de la programació especial que Catalunya Ràdio i Catalunya Informació han preparat per a l'ocasió. Sílvia Cóppulo conduirà l'"Especial decret" dedicat a la signatura de la consulta. Aquest programa, des de les 10 del matí i fins a la una del migdia, s'emetrà conjuntament a través de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació i inclourà, a més, de l'acte de la signatura i el discurs del president Mas, les reaccions i l'anàlisi de la convocatòria de la consulta amb la participació de destacats analistes.
A continuació, els serveis informatius faran un ampli seguiment de la convocatòria de la consulta a l'informatiu "Catalunya Migdia", amb Eva Compta.
Ja al vespre, a partir de les 21.30 i en emissió conjunta per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, s'emetrà un programa especial presentat per Kilian Sebrià, que comentarà els punts claus de la jornada amb Mònica Terribas i inclourà l'entrevista amb el president Mas. Posteriorment, després de l'entrevista, des de les 22 fins les 23,15, es comentaran els punts més destacats de les respostes del president.
 
L'entrevista i la programació especial es podran seguir a través dels webs de TV3 i Catalunya Ràdio.
 
 
324.cat
catradio.cat
 
Sant Joan Despí, 26 de setembre del 2014
Anar al contingut