Moncho, a "El divan", de Sílvia Cóppulo

Diumenge, 11 de març, a les 23.35, a TV3, el cantant Moncho és el protagonista del programa "El divan", amb una entrevista que es podrà sentir també a Catalunya Ràdio el dissabte 17, a les 13.05.

El cantant Ramon Calabuch, "Moncho", (Barcelona, 1940) ha anunciat fa poc la seva retirada artística amb un últim disc, "Mis queridos boleros", gravat abans de perdre una corda vocal a causa d'una infecció que va tenir el 2014. Aquest gitano del barri barceloní de Gràcia, que sap dir històries d'amor i desamor com pocs saben fer-ho, ha reconegut en més d'una ocasió que sap que és "un dels cantants preferit dels cantants". No debades, va ser el cantant xilè Lucho Gatica que el va nomenar "el rei del bolero".

Moncho passa pel divan de Sílvia Cóppulo i parla, amb la humilitat que el caracteritza, d'una vida apassionant, dels seus amics, del seu barri i del gran homenatge que rebrà el proper dia 23 de març a l'Auditori del Fòrum de Barcelona, amb un concert solidari que comptarà amb la participació d'artistes com Joan Manuel Serrat, entre d'altres.

Anhels, satisfaccions, expectatives, alegries i moments difícils de la vida es desgranen lentament i amb sinceritat durant "El divan". El programa escolta la veu de persones conegudes, admirades i de reconegut prestigi, en una conversa en què Sílvia Cóppulo indaga en aspectes desconeguts per als espectadors i oients i que desperten un gran interès humà.

"El divan" s'emet els diumenges a TV3, a les 23.35, i els dissabtes a Catalunya Ràdio, a les 13.05.

 

catradio/divan

facebook.com/eldivanOficial

twitter.com/eldivanOficial

Anar al contingut