Moments de cordialitat entre l'Emili i la Mercè, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, en el capítol 1487 de "La Riera", l'Emili i la Mercè coincideixen a la fonda i recuperen la cordialitat que tenien fa un temps. A més, el Pasqual es vol fer perdonar i demana a l'Albert i la Núria que intercedeixin per ell davant la Mireia.

La Mercè confessa a les seves amigues que les coses no li acaben d'anar del tot bé. Ha deixat el Robert i, a més, està arruïnada. Elles intenten consolar-la. Mentrestant, en Lluís paga amb l'Ània la seva frustració pel que li fan fer la Lídia i la Menchu. La noia s'enfada amb ell, que va a casa de la seva mare a demanar perdó per enèsima vegada, i a prometre que solucionarà les coses.

L'Emili i l'Iñaki es reuneixen amb un parell d'empresaris per la compra d'uns terrenys. L'Emili sent com els dos homes se'n riuen d'ell per la seva orientació sexual. Decideix enfrontar-s'hi i trenca les negociacions. Més tard, a Can Riera, l'Iñaki aconsella al seu pare que s'agafi uns dies lliures. L'Emili no s'ho pren gens bé. Allà coincideix amb la Mercè, i tots dos recuperen la cordialitat que tenien abans.

En Pasqual parla amb l'Albert i la Núria perquè intercedeixin per ell davant la Mireia però ells, molt dolguts pel seu comportament, li exigeixen que deixi la consulta al més aviat possible. El noi busca el suport de la Rita. També parla amb la Susi perquè retiri la denúncia.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut