L'especial de "La família del Super3" dedicat a la Nenúfar i la Matoll.

Moltes pel·lícules i capítols nous, a la programació especial de Setmana Santa del canal Super3

A partir de dilluns, el canal Super3 estrena nova graella de programació coincidint amb l'inici de les vacances escolars de Setmana Santa. Durant aquests dies, a més de les sèries habituals, els súpers podran descobrir nous capítols de "Dora, l'exploradora", "Els germans Kratt", "El drac Digby" i "Tin & Tan", moltes pel·lícules protagonitzades per en Shin Chan i el detectiu Conan, dos especials de "La família del Super3" i l'estrena de la pel·lícula "Khumba".

Entre el 26 de març i el 2 d'abril, Dilluns de Pasqua, el canal Super3 oferirà una programació especial coincidint amb el període de vacances escolars. Arriben a la graella del Super3 nous capítols de les sèries "Dora, l'exploradora" i "Els germans Kratt". No faltaran les sèries habituals del canal, com "Kung Fu Panda", "Prodigiosa: les aventures de Ladybug i Gat Noir", "Doraemon", "Els pingüins de Madagascar", "Salve, rei Julien!" o "Les aventures del gat amb botes"; així com les històries del "Mic i els seus amics" i dos capítols especials de la família del Super3 protagonitzats per la Nenúfar i la Matoll i pel Biri Biri. A més, el cap de setmana, continuarà l'emissió dels nous capítols de la sèrie "Set nans i jo" i s'emetran capítols especials de "Quin crac, l'Angelo!".

Durant la Setmana Santa, el canal Super3 dedicarà una atenció especial al cinema amb diverses pel·lícules cada dia. De dilluns a divendres, al migdia, es podrà veure una pel·lícula protagonitzada per en Shin Chan i al vespre, fins Dilluns de Pasqua, arribaran els llargmetratges del detectiu Conan. Divendres, els súpers podran tornar a veure "Pirates!", el film que s'estrenarà en el marc de la programació especial sobre pirates del diumenge 25 de març, i "Tom i Jerry: ràpids i peluts". El cap de setmana també es programaran els films "Albert" i "El regne de les granotes" i, per acabar la setmana de vacances, Dilluns de Pasqua arribarà l'estrena de la pel·lícula "Khumba".

Especials de "La família del Super3"

Dins de la programació especial de Setmana Santa, dissabte i diumenge al matí, s'estrenaran noves històries de "La família del Super3" centrades en personatges concrets. El dissabte serà el torn del programa especial dedicat a les germanes elfes Nenúfar i Matoll, i la seva Superbiblioteca; mentre que diumenge el protagonista serà el Biri Biri, el bebè alienígena que les nits de Lluna plena visita la casa més famosa del canal Super3.

Especial dedicat a la Nenúfar i la Matoll (dissabte 31, a les 10.15)

Ara que s'apropa Sant Jordi, els llibres tindran un marcat protagonisme gràcies a la Superbiblioteca que la Nenúfar i la Matoll tenen a les golfes i on comparteixen llibres i bones estones de lectura amb els súpers. En aquest especial, les elfes viuen també noves aventures al misteriós univers de l'hivernacle i se les pensaran totes per fer caure el Senyor Pla i el Rick als seus divertits paranys.

Especial dedicat al Biri Biri (diumenge 1, a les 10.20)

El Pau, l'Àlex, el Fluski, la Pati Pla i el 6Q fan tot el que poden per tenir cura del Biri Biri, però els seus mètodes no són gaire normals i les situacions sempre deriven en problemes i còmiques aventures. Els millors jocs per distreure el Biri Biri, sense dubte, se'ls inventen la Nenúfar i la Matoll, les dues elfes que de tant en tant es barallen per veure qui dona el biberó a "la petita cosa alienígena" que tant odia el Senyor Pla.

Les pel·lícules de la Setmana Santa

Cada migdia, de dilluns a divendres, a partir de les 14.25, s'emetrà una pel·lícula protagonitzada per en Shin Chan i els seus amics. Les primeres seran "Shin Chan: La núvia del futur", "Shin Chan: La pel·lícula. Això és una animalada!", que aniran seguides per "Shin Chan: Perduts a la jungla", "Shin Chan: El petit samurai" i "Shin Chan: els adults contraataquen".

Al vespre, tots els dies de vacances, el protagonista de les pel·lícules del canal Super3 serà el detectiu Conan. Les seves investigacions es podran veure a "Cruïlla a l'antiga capital", "Atrapat als seus ulls", "L'últim mag del segle", "La catorzena víctima", "El gratacel explosiu", "Estratègia sobre les profunditats", "El rèquiem dels detectius" i "La partitura de la por".

El cap de setmana, a les 9.00, s'emetran les pel·lícules "Albert" i "El regne de les granotes". A més, Dilluns de Pasqua al matí, s'estrenarà la pel·lícula "Khumba", que protagonitza una zebra molt peculiar.

Albert (dissabte, 31, a les 9.00)

L'Albert, un noi de poble, molt intel·ligent i descarat, és temut per tot el poble per les seves entremaliadures. Un dia fa caure, per accident, el monument emblemàtic de la ciutat, l'estàtua del famós Leopoldus, capità de globus i heroi local. L'Albert està decidit a compensar el seu error, així que decideix recórrer el món i tornar convertit en un capità de globus. Però, per dur a terme una aventura tan boja, és important tenir un bon amic al costat i, en cas que no hi volgués anar, no tindria cap més remei que segrestar-lo (almenys això és el que l'Albert pensa quan el seu millor amic, l'Egon, li diu que té altres plans). Així, doncs, l'Egon, molt molest, i l'Albert partiran navegant pel riu en un vell barril per emprendre un viatge cap a un misteriós país llunyà.

El regne de les granotes (diumenge 1, a les 9.00)

Quan el rei de les granotes anuncia que el guanyador dels Jocs Olímpics Granotaires guanyarà la mà de la seva filla en matrimoni, la princesa decideix fugir. Vestida com un plebeu, es fa amiga d'un venedor ambulant, en Rain, i comença a entrenar-se amb ell per als jocs disposada a guanyar i a acabar amb els plans de matrimoni que té el seu pare. Mentrestant, una serp malvada té plans per arruïnar els Jocs Olímpics Granotaires i apoderar-se del regne amb l'ajuda del seu fidel acompanyant, el Capità Un Ull. En Rain i la princesa planegen salvar el regne de la malvada serp.

Khumba (Dilluns de Pasqua, a les 9.15)

El Khumba és una zebra que ha nascut amb ratlles només a la meitat anterior del cos, i això fa que la resta de zebres de la manada el marginin i fins i tot l'acusin de ser el culpable de la sequera que afecta el territori. Guiat per una història que li ha explicat la seva mare, el Khumba decideix abandonar les altres zebres per anar a buscar el toll màgic on, segons diu la llegenda, si s'hi banya, aconseguirà tenir les ratlles que li falten. Però el camí estarà ple de sorpreses, de nous amics i també de perills.

Les sèries: estrena de capítols nous

"Dora, l'exploradora" (de dilluns a divendres, a les 7.40)

La Dora és una nena molt espavilada que sempre té ganes de fer coses amb el seu amic, el mico Botes. Tots dos es dirigeixen sovint als espectadors, els nens i les nenes que estan a l'altra banda de la pantalla, per demanar-los que col·laborin en les seves exploracions i per fer-los participar en les seves aventures; i, de passada, els ensenyen una mica d'anglès. Amb l'ajuda de la seva motxilla i del mapa, la Dora i el Botes són capaços d'anar a qualsevol lloc per fer el que convingui, superant, amb decisió i una bona col·lecció de cançons, totes les dificultats que se'ls presenten i les males passades de la guineu Pispa, que és una lladregota.

"El drac Digby" (dissabte i diumenge, a les 7.55)

En aquesta sèrie carregada d'acció seguim les aventures d'en Digby, un drac jove  que viu al Bosc d'Applecross i que té moltes ganes de començar a volar, treure foc per la boca i fer totes les coses que fan els dracs adults. En Digby comparteix el seu món màgic amb els seus millors amics: el follet Geniüt, la fada Espurna i l'esquirol Rosegaire. Com que tenen tantes ganes de viure aventures, sovint es troben en situacions ben estranyes, però sempre se'n surten amb bon humor i fent pinya, com els amics inseparables que són. I, si la situació ho demana, sempre hi poden posar un pessic de màgia.

"Els germans Kratt" (de dilluns a dijous, a les 9.15)

La sèrie és una versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge. Com que els animals no sempre cooperen amb els germans, sovint apareixen problemes divertits i plens de suspens que forcen els germans a confiar en el seu enginy per resoldre'ls. Els germans Kratt han de superar una missió per salvar els animals del planeta de les intencions d'un malvat que planeja crear una legió de robots de biotecnologia, fets amb trossos d'animals, i obtenir el control sobre la natura i el planeta.

"Tin & Tan" (dissabte i diumenge, a les 15.15)

El Tin i la Tan són dos germans que viuen en una reserva forestal, en contacte directe amb la natura. Per a ells, cada dia és una nova aventura. El Tin té 3 anys, és esbojarrat i impetuós, i no té por de res. La Tan en té 6, és curiosa i molt intel·ligent. Amb grans dosis d'energia i humor, el Tin i la Tan descobreixen el món que els envolta i aprenen a bregar amb diferents emocions mentre viuen divertides aventures ajudant els animals de la reserva.

Les sèries: capítols especials

"Quin crac, l'Angelo!" (dissabte i diumenge, a les 17.10)

Si hi ha algú que és especialista a sortir-se amb la seva és el gran Angelo, un nen d'11 anys que és més llest que la gana i que t'ensenyarà tot el que has de saber i més per aconseguir tot el que et proposis. L'Angelo té clar que com més gran és el repte, més enrevessat i imaginatiu ha de ser el pla. I el millor de tot és que sempre se les empesca per trobar el pla perfecte amb el final perfecte, sovint sense tenir-ne en compte les conseqüències, tot s'ha de dir! A més, quan hi ha problemes sense solució, toca improvisar amb optimisme, i sobretot amb l'ajuda els seus millors amics, la Lola i en Sherwood, l'altre parell de cracs.

super3.cat

Anar al contingut