Moltes pel·lícules en la programació especial del canal Super3 durant el pont de l'1 de maig

Aquest pont de l'1 de maig, el canal Super3 ha preparat una programació especial de pel·lícules i sèries. Entre dilluns i dimarts, s'emetran un total de sis pel·lícules protagonitzades per en Shin-Chan, en Tintín i el Floquet de Neu, entre altres personatges coneguts pels súpers.

El canal Super3 emetrà, el proper dilluns i dimarts, les pel·lícules "Els fills de la pluja", "Shin-Chan: La pel·lícula. Això és una animalada", "Tintín i el llac dels taurons", "Floquet de neu", "Shin-Chan: La núvia del futur" i "Col·legues al bosc", que formen part de la programació especial d'aquesta jornada festiva. A més, els súpers també podran veure diversos capítols de les sèries habituals del Super3, com "Pat, el gos", "Doraemon, el gat còsmic", "Kody Kapow", "Els germans Kratt", "Geronimo Stilton", "Les aventures del gat amb botes", "Pirata i Capitano", "El Mic i els seus amics", "Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir" o "El detectiu Conan".

Els fills de la pluja (dilluns, a les 9.35)

Era un món en què dos pobles eren enemics: els Pyross i els Hydross. Per als Pyross, que adoraven el sol i en depenien, l'aigua significava mort i desolació: els cremava. L'estació plujosa també significava l'agitació dels dragons. Els monstres s'acostaven furtivament a les coves d'Orfalaise i fins i tot mataven els seus habitants. Cada dia esperaven els signes de l'estació seca. Quan el sol tornava, els Pyross s'embarcaven en una croada a través del desert a la recerca dels que ells consideraven responsables del seu mal: els Hydross... Si els poguessin destruir el món seria un món millor, un món sense dragons. Per als Hydross el cicles és l'oposat: la calor del sol els converteix en estàtues, transforma els seus cossos en pedres a la mercè dels seus enemics. Només els efectes beneficiosos de l'aigua poden tornar-los a la vida... La guerra entres els Pyross i els Hydross continua fins al dia en què Skän, un jove guerrer Pyross que havia anat a una croada al desert llunyà, va fixar els seus ulls en Kallisto...

Shin Chan: La pel·lícula. Això és una animalada (dilluns, a les 13.50)

El dia no podia començar pitjor a cal Nohara! La mare s'ha llevat amb cara de gat i en Hiroshi amb cara de gall! Què els deu passar?! A més, se'ls ha presentat a casa un exèrcit de gossos i gates i un home amb aspecte de cavall que es diu Reciclu! Ningú té clar a què treu cap, tot això, però el que és evident és que en Shin Chan i companyia estan en perill! Aviat descobrirem que tot plegat és cosa de l'Eco Logí, el nou alcalde de Kasubake, un activista que treballa en la defensa del medi ambient, però que té un pla que és una animalada: transformar tots els homes i dones en bèsties per poder governar tot sol!

Tintín i el llac dels taurons (dilluns, a les 15.30)

En Tintín i els seus amics van a passar unes vacances a casa el professor Tornassol, però allà topen amb el vell conegut Rastapopoulus, que vol robar una màquina per duplicar objectes que ha inventat en Tornassol. En Tintín i els seus amics, acompanyats per en Niko i la Nuxka, intentaran impedir-ho.

Floquet de neu (dimarts, a les 9.35)

El Floquet de Neu, l'únic goril·la blanc del món, arriba al Zoo de Barcelona. El seu color fa que acapari totes les mirades dels visitants, però també provoca el rebuig dels seus nous companys goril·les que no l'accepten com un dels seus. Quan el Floquet descobreix que la famosa Bruixa del Nord està de pas per la ciutat, decideix anar-la a buscar perquè el converteixi en un goril·la normal i corrent.  Però el que no sap el Floquet és que a fora l'espera el Luc de Sac, un malastruc malvat que vol capturar-lo perquè només el cor d'un goril·la blanc pot posar fi a la seva mala sort.  Per fer-hi front, el Floquet de Neu no estarà sol. El panda vermell Ailur i la petita Paula seran els seus amics inseparables en aquesta fantàstica aventura.

Shin-Chan: La núvia del futur (dimarts, a les 13.50)

Un bon dia, en Shin-Chan està jugant al parc amb els seus amics i rep la visita de la Tamiko, una noia una mica rara que diu que ve del futur i que el busca a ell per emportar-se'l a la seva època. Finalment aconsegueix endur-se'l, i en Kazama, la Nene, en Masao i en Boo Chan els segueixen. Un cop al futur, descobreixen que el món ha canviat molt i que, a causa d'una sèrie de meteorits que han caigut a la Terra, el planeta viu permanentment a les fosques, cosa que propicia que la companyia elèctrica Dinerada i el seu amo, en Masuzo, tinguin un gran poder. La Tamiko és la filla d'aquest home sense pietat i, alhora, és la promesa del Shinnosuke Nohara del futur, que és precisament qui li ha demanat que vagi a buscar el Shin-Chan de cinc anys al passat. Tant en Shin-Chan com els seus amics es trobaran amb el seu propi jo del futur i faran mans i mànigues per salvar el planeta de les tenebres.

Col·legues al bosc (dimarts, a les 15.30)

Boog és un os domesticat que viu amb la Beth, la dona que se'n cuida. En Boog, malgrat que no viu al bosc amb els altres ossos, és feliç, però tot canvia quan coneix l'Elliot, un cérvol salvatge molt xerraire a qui un caçador ha deixat sense una banya.

super3.cat

Anar al contingut