Miquel Àngel Fraile afirma que es preveu una bona campanya de rebaixes després d'un Nadal fluix

El secretari general de la Confederació Catalana de Comerç creu que després de les festes hi haurà establiments que tancaran a Barcelona perquè hi ha un descens del consum d'entre un 17 i un 18 per cent.

El secretari general de la Confederació Catalana de Comerç, Miquel Àngel Fraile, ha dit que la campanya de Nadal ha estat fluixa i que les vendes s'han incrementat aquesta última setmana de cara al dia de Reis. Fraile ho ha explicat en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes: "La gent sembla que s'està concentrant en aquesta despesa que pensen que és imprescindible. Els nens no patiran, tindran les seves joguines. Però els quinze últims dies de desembre... hem punxat. Aquesta és la realitat. Els diversos missatges que van sorgir respecte a les pagues dels funcionaris, l'IRPF...". En canvi, els comerciants preveuen una bona campanya de rebaixes. Miquel Àngel Fraile ha assenyalat que hi haurà una amplíssima oferta de productes i descomptes d'entre el 40 i el 50 per cent des del primer dia.

El màxim responsable de la Confederació Catalana de Comerç ha parlat també del possible tancament de comerços a la ciutat de Barcelona després de les festes de Nadal: "És possible que hi hagi una reducció dels punts de venda, malauradament. Portem un descens del consum molt fort, estarem entre un 17 o un 18 per cent al llarg de tot l‘any i, és clar, lògicament no es pot mantenir. He de dir que el petit comerç resisteix més."

catradio.cat/mati
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut