Miki Esparbé, Núria Gago i Isabelle Huppert, protagonistes a "Curtcircuit 33"

El diumenge 23 de setembre, a les 21.35, "Curtcircuit 33", l'espai dedicat al cinema de petit format presentat per Lluís Salgado, convida a descobrir tres produccions amb un llarg recorregut en festivals internacionals i a Catalunya, totes tres dirigides per talents consagrats del curtmetratge.

A "Marcianos de Marte", del director Fernando Trullols, un nen envia senyals a l'espai i té contacte amb un extraterrestre. 20 anys després, el seu coet està, per fi, preparat per tornar-lo a veure. Aquest curt està protagonitzat per Miki Esparbé i Núria Gago, entre d'altres.

http://catalanfilms.cat/ca/produccions/marcianos-de-marte

"Invasion day" és una producció de la prestigiosa escola francesa Isard Digital.

Una història d'extraterrestres que convida a viatjar en una nau immensa que envaeix els carrers de París i hi pertorba la calma mentre aspira tot el que troba al seu pas. L'emoció hi està assegurada.

"Allò que ens separa" ("Ce qui nous eloigne") és una producció francesa dirigida per Hu Wei i que transcorre a París.

En un apartament de luxe es produeix una trobada després d'una llarga separació. Per primer cop, hi ha dues famílies, una de francesa i una de xinesa. I, entremig, un fill adoptiu.

Interpretada per Isabelle Huppert, aquest curtmetratge va guanyar el premi a la millor actriu a Filmets 2017 pel paper de Nai An, la protagonista principal, i ha estat guardonada amb el premi especial del jurat al festival ColCoa, als Estats Units.

tv3.cat/curtcircuit-33

Anar al contingut