"Migdia al dia" amb Xavier Graset i Jaume Freixes
"Migdia al dia" amb Xavier Graset i Jaume Freixes

"Migdia al dia", la finestra oberta a l'actualitat de l'estiu

A partir de la setmana que ve, de dilluns a divendres, de 12.20 a 14.00, TV3 i el canal 3/24 obriran una finestra estiuenca a l'actualitat conduïda per Xavier Graset i Jaume Freixes, amb "Migdia al dia". La consellera Meritxell Ruiz és l'entrevistada del primer programa, i Miquel Puig i Esther Vivas seran els tertulians de dilluns.

L'actualitat no s'atura a l'estiu, per això neix "Migdia al dia", un espai informatiu en què s'alternaran en la conducció Xavier Graset, director i presentador del "Més 324", i Jaume Freixes, presentador del canal de notícies 3/24.

A "Migdia al dia" es combinarà l'entrevista de l'estiu amb un repàs de les principals notícies del dia comentades per dos tertulians. Serà una finestra oberta d'una hora i mitja, des del plató, però també, si cal, allà on hi hagi la notícia. Un programa dels Serveis Informatius amb un to de magazín com cal als migdies d'estiu.

Dilluns, Xavier Graset entrevistarà Meritxell Ruiz, consellera d'Ensenyament. El programa també comptarà amb dos tertulians, que seran Miguel Puig i Esther Vivas que comentaran les notícies del dia.

"Migdia al dia" serà actualitat política, que no para a l'espera de la investidura del nou president del govern espanyol, però també el dia a dia més pròxim, el més estiuenc, amb el temps i l'estat de les platges, i el més esportiu, en un any de Jocs Olímpics i tot esperant de la tornada a la feina del Barça i l'Espanyol.

        

tv3.cat 
324.cat

Anar al contingut