"Merlí", de la petita pantalla al paper

La filosofia del professor més "canyero" de la televisió salta de la petita pantalla al paper amb "El llibre de Merlí. Filosofia i Merlinades que et faran trempar", del creador i guionista de la sèrie de televisió Héctor Lozano, amb la col·laboració de Rebecca Beltrán, editat per Rosa dels Vents i TV3. L'Auditori de Penguin Random House es va omplir ahir de fans de la sèrie per a la presentació del llibre

Dilluns, el segon capítol de la segona temporada de "Merlí", dedicat al filòsof empirista anglès Thomas Hobbes, va reunir 527.000 espectadors amb una quota del 22,5% i va ser el programa més vist del dia. Ahir, els seguidors de la sèrie van omplir l'Auditori de Penguin Random House per a la presentació del llibre, que recull la filosofia d'aquest professor atípic i algunes de les preguntes que es fan els adolescents a qui intenta fer trempar amb les seves classes.

"El llibre de Merlí. Filosofia i Merlinades que et faran trempar" és interactiu, original i únic. S'hi recullen les frases, les situacions mes emotives i també les ensenyances aparegudes a la sèrie de televisió. Mitjançant el llibre, els lectors aprendran filosofia i s'arribaran a conèixer més bé a si mateixos responent les preguntes que formula el professor. 

Van ser presents en l'acte de presentació Héctor Lozano, creador i guionista de la sèrie, i Rebecca Beltrán; Susanna Jiménez, cap de Coproduccions i Ficció de TV3; i una bona part dels Peripatètics, com Carlos Cuevas (Pol), Elisabeth Casanovas (Tània), Adrián Grösser (Marc), Albert Baró (Joan), Laia Manzanares (Oksana), Júlia Creus (Mònica), Candela Antón (Berta) i Pau Poch (Ivan).

tv3.cat/merli

facebook.com/MerliTV3

twitter.com/MerliTV3

#MerliTV3

Anar al contingut