Medecines, vodka i visions fantasmagòriques, a "Polònia"

Demà, dijous, a les 21.55, un nou capítol de l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler. Després de la broma telefònica dels humoristes russos, María Dolores de Cospedal (Judit Martín) busca venjança. Viatjarà amb Alfonso Dastis (Ivan Labanda) per passar comptes amb Vladímir Putin (Xavi Serrano) i, de passada, treure'n informació sobre la interferència de Rússia en el procés català.

Per altra banda, Marta Rovira (Mireia Portas) arriba al seu despatx, però alguna cosa no va bé. Començarà a notar fenòmens paranormals després de les declaracions que va fer sobre les amenaces de l'estat espanyol.

Després que Barcelona s'hagi quedat sense l'Agència Europea de Medicaments, el govern espanyol es pregunta si ha estat una victòria o una derrota. Per rebaixar-ne la repercussió, Mariano Rajoy (Queco Novell) recorrerà a les clavegueres de l'Estat per desviar l'atenció.

Més endavant, per provar d'aportar llum als temes judicials, Carles Puigdemont (Queco Novell) rebrà la visita d'Ernesto Ekaizer (Fermí Fernàndez).

Finalment, Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) prendrà el lloc a Cristina Brondo i farà viatjar l'espectador per la memòria al programa "Estem Igual".

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut