Max von Sydow, onada de canibalisme i l'estrena de "La propera pell", a "Cinema 3"

Demà, a partir de les 13.10, arriba una nova edició del programa més cinèfil i veterà de TV3, "Cinema 3". Jaume Figueras entrevista Max von Sydow, amb motiu del Gran Premi Honorífic que l'actor suec ha rebut al festival de Sitges.

Tot un mite del cinema, el teatre i la televisió, von Sydow imposa la seva presència carismàtica des de fa més de 55 anys, tant en les pel·lícules d'Ingmar Bergman com en els capítols de "Joc de trons".

En el programa d'aquesta setmana també es parlarà de la tendència actual del cinema fantàstic d'abordar històries relacionades amb el canibalisme. El Festival de Sitges n'ha  tingut una bona mostra: "Raw", "Tenemos la carne" o "The neon demon". Jaume Figueras ha conversat amb Julia Ducournau, directora de "Raw"; Emiliano Rocha, director de "Tenemos la carne"; i amb Ruggero Deodato, autor del títol més emblemàtic d'aquest subgènere, "Holocausto caníbal" (1980).

S'estrena "La propera pell", d'Isaki Lacuesta i Isa Campo, guanyadora de sis premis a l'últim Festival de Màlaga, entre ells el de la joventut, el de la crítica, el de millor direcció i el de millor actriu per a Emma Suárez. El programa va parlar amb els directors durant el festival de cinema d'autor de Barcelona i amb el protagonista, Àlex Monner, durant el Festival de Sitges.

També arriba a la cartellera "Verano en Brooklyn", dirigida per Ira Sachs, a qui també es va entrevistar en el festival de Sant Sebastià.

I, a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlaran sobre pel·lícules que tracten el període de l'adolescència.

Fotografia adjunta: Jaume Figueras i Max von Sydow, durant la gravació de "Cinema 3".

Anar al contingut