DECLARACIONS A CATALUNYA RÀDIO

Marta Pascal reclama a la CUP que tingui sentit d'estat i doni suport als pressupostos

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, la coordinadora general del Partit Demòcrata Català, Marta Pascal, ha reclamat a la CUP que tingui sentit d'estat i doni suport als pressupostos per l'any que ve. Segons Pascal, no tindria sentit que els cupaires donessin suport a la qüestió de confiança del president Puigdemont i, en canvi, no aprovessin els pressupostos. També ha demanat que no posin el Referèndum Unilateral d'Independència (RUI) com a condició innegociable per tirar endavant el procés.

Suport de la CUP

"Hi ha un dia a dia, al qual nosaltres hem de donar resposta; hi ha tot un seguit

de projectes que s'han de preveure a llarg termini, i no podem abandonar els nostres ciutadans senzillament per una picabaralla més partidista que no pas de país. I, per tant, aquí és on jo faig aquesta crida molt sentida perquè tothom tingui el sentit d'estat, de futur estat, que hem de tenir perquè això vagi endavant."

Referèndum Unilateral d'Independència

"El que no em sembla bé és utilitzar el RUI com a element de pressió o com a mecanisme per dir: 'Hi ha RUI, sí pressupostos... etc'. No, jo crec que això és el que no és seriós i això és el que ajuda a la fatiga d'alguna gent que diuen: 'Home,

es posaran d'acord, no es posaran d'acord, una altra vegada ja hi tornem a ser'. Escolta, separem el gra de la palla."

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut