Mònica Terribas i Marta Pascal
Mònica Terribas i Marta Pascal

Marta Pascal, coordinadora general del PDeCAT, diu que al seu partit no li tremolarà el pols i apartarà els càrrecs que calgui condemnats per corrupció

En declaracions a  "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, Marta Pascal ha dit: "Crec en la presumpció d'innocència i també crec que el partit sabrà ser molt clar i molt contundent si és que hi ha hagut mala praxi. Els nostres estatuts diuen molt clar què ha de passar en casos de corrupció quan hi ha sentències fermes, però els nostre estatuts també demanen que els qui fem política defensem les persones que fan política i la fan ben feta."

Pascal també ha reivindicat el paper d'Artur Mas dins el PDeCAT dient: "No hi ha discussió sobre el seu rol ara mateix. El president i Neus Munté van estar escollits en tàndem, amb un percentatge molt i molt elevat, més d'un 95 per cent. És veritat que formem part de dues generacions polítiques diferents i, per tant, podem aportar coses diferents. Jo sempre he dit que el millor "link", la baula que uneix les dues cadenes entre CDC i el PDeCAT és, de totes totes, el president Mas."

Si voleu sentir tota l'entrevista amb Marta Pascal, cliqueu aquí.

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa cada dia, de dilluns a divendres, de les 06.00 a les 13.00.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut