Mariola supera el repte
Mariola supera el repte

Mariola Dinarès acaba el seu repte de #10diessensesucre amb resultats positius

Diumenge, la realitzadora del programa "Popap" de Catalunya Ràdio va acabar el repte d'estar 10 dies sense menjar sucre

Mariona Dinarès, després d'entrevistar-se amb  l'equip del web Etselquemenges.cat, va animar-se a seguir el repte i del divendres 10 de febrer fins al diumenge 19 de febrer no va consumir sucres afegits.

El primer dia li van donar un seguit de dietes i productes que podia consumir i cada dia ha anat enviant informació a través d'un vídeo i  d'un consell per aprendre.

Segons Mariola Dinarès, aquest repte li ha servit per saber que hi ha sucre en els aliments menys pensats, com per exemple el sushi. A més, ha après que no ha de menjar productes envasats i que és millor consumir productes de la terra i carn i peix frescos. A més, en els primers dies del repte va experimentar mal de cap però després va  entrar en un estat de relax i harmonia. També ha reduït el seu volum corporal i, a partir d'ara, compensarà una bona alimentació amb l'esport sense extrems.

Per la periodista, la dieta no era només d'eliminació del sucre. Per ella, ha estat una excusa per aprendre algunes informacions sobre nous productes que hi ha al mercat. A partir d'ara s'ha compromès a cuidar més la seva alimentació però no creu que entri a provar productes com la xia i l'oli de coco.

Al llarg d'aquests 10 dies, Mariola Dinarès ha anat explicant el seu dia a dia del repte i l'últim dia va fer una entrevista amb les seves conclusions.

El diari el podreu trobar clicant aquí.

La conclusió final del repte la trobareu aquí.

I l'entrevista on va començar el repte es pot seguir aquí.  

 

#10diessensesucre

#CatRàdioEsMou

catradio.cat/popap

facebook.com/popapcatradio

twitter.com/popapcatradio

Anar al contingut