Marina Geli suggereix que Carme Chacón hauria d'afiliar-se als socialistes espanyols

En una entrevista a 'L'oracle' de Catalunya Ràdio, la diputada socialista i exconsellera de Salut considera que la cap de llista del PSC al Congrés ja no sintonitza amb la majoria de catalans.

L'exconsellera i membre del sector més catalanista del Partit dels Socialistes de Catalunya Marina Geli ha suggerit que la cap de llista del PSC al Congrés, Carme Chacón, hauria d'afiliar-se als socialistes espanyols si vol liderar el PSOE. Geli considera que Chacón ja no sintonitza amb la majoria de catalans amb el seu rebuig a votar a favor del dret a decidir. En una entrevista a L'oracle, amb Xavier Graset, Geli ha subratllat l'allunyament de Carme Chacón de la majoria catalana: "El relat de la Carme amb relació a per què no pot votar, igual que els seus companys, és un relat Espanya. Ella sí que està més a prop de la majoria espanyola o madrilenya de l'opinió pública. Això és així, en canvi la Carme no està al costat de la majoria catalana, això és evident, ella n'és molt conscient. No és dolent això, la Carme, si vol liderar el PSOE, potser pot anar a militar fora."

Marina Geli considera que Chacón s'equivoca quan s'oposa al dret a decidir dient que no vol la ruptura de Catalunya amb Espanya. Segons la diputada i exconsellera, el dret a decidir no és una ruptura, sinó fer una consulta.


catradio.cat/oracle
facebook.com/loraclecatradio
twitter.com/oraclecatradio

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut