Declaracions a Catalunya Ràdio

Manuel Delgado, que anirà a la candidatura de la CUP el 27-S, tem una resposta molt bel·ligerant de l'Estat si Catalunya s'independitza

L'antropòleg Manuel Delgado, que anirà a la candidatura de la CUP a les eleccions del 27 de setembre, tem una resposta molt bel·ligerant de l'estat espanyol si Catalunya s'independitza. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, avisa que la reacció de Madrid pot anar més enllà que la intervenció de l'autonomia. A més, Delgado s'ha mostrat crític amb el discurs sobre la immigració d'alguns que donen suport a la candidatura de Junts pel Sí i ha apostat per una aliança d'esquerres després de les eleccions del 27-S.

La resposta de l'Estat a la independència

"Quan diuen que han d'intervenir, que han de fer... tremolem, perquè jo ni tan sols veig tan clar que puguin aplicar el famós article 155, que vés a saber tu com s'aplica. O sigui, jo ho dic sincerament, a mi el que m'espanta és l'altre, crec que és el 18, que al final acabin aixecant la mà."

 

Critica el discurs sobre immigració de Junts pel Sí

"Tinc molta més confiança, molta més fe, pensant en aquesta Catalunya del futur, en aquests negres de Salou que amb la majoria de segons quins votants de segons quins partit. El que estic llegint, bàsicament, són coses podrien ser signades per Plataforma per Catalunya."

 

Planteja una aliança d'esquerres després del 27-S

"Imaginem-nos que la CUP i Sí que es Pot tenen prou força com per temptar el sector de l'esquerra de Junts pel Sí, que existeix, el mateix Romeva sense anar més lluny, i per descomptat Esquerra Republicana, i Lluís Llach... No ho sé... Em vénen noms al cap... Doncs que d'una forma o altra sumessin prou diputats com per fer una altra cosa que no fos ni molt menys fer Mas president."

 

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa de dilluns a divendres, de 07.00 a 13.00.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut