Manel Fuentes porta els seus personatges al 'Problemes domèstics' del 'Tot gira' de Catalunya Ràdio

El magazín esportiu de les tardes del cap de setmana, amb David Clupés, estrena aquest dissabte la nova secció d'humor de Manel Fuentes, amb una entrevista a Anna Tarrés.

El programa Tot gira de Catalunya Ràdio, amb David Clupés, estrena aquest cap de setmana la nova secció d'humor 'Problemes domèstics' (versió esports), amb el periodista Manel Fuentes. Aquest espai es començarà a emetre demà, dissabte, a les onze de la nit, amb una entrevista a l'exentrenadora de natació sincronitzada Anna Tarrés, en format de roda de premsa, on Fuentes es posarà a la pell de diversos personatges de l'actualitat per fer preguntes a la convidada en clau d'humor.
 
Amb el 'Problemes domèstics' (versió esports), Manel Fuentes recupera la seva faceta d'imitador inspirant-se en el seu programa Problemes domèstics, amb guions humorístics sobre l'actualitat política, que l'any 2011 va obtenir un premi Ondas. Durant aquest espai, donarà vida a personatges de l'actualitat, sobretot esportiva, com Guardiola, Mourinho, Cruyff, Josep Lluís Núñez, Joan Laporta i Sandro Rosell, amb incursions puntuals de veus d'altres àmbits, que poden anar del rei Joan Carles al president del govern espanyol, Mariano Rajoy. El 'Problemes domèstics' esportiu inclourà els titulars més destacats de la setmana, dedicarà un apartat a l'autoparòdia del programa i convidarà un esportista a fer una roda de premsa amb preguntes dels personatges més diversos que es decideixin a entrar a l'estudi.
 
Un dia abans de l'estrena, David Clupés es mostrava espantat: "No tinc ni idea de quina me'n faran", davant de la intenció de Manel Fuentes de "donar-li la volta a tot". Fuentes, que troba que "humor i esport lliguen molt bé", assegura: "l'esport, el futbol i el Tot gira són una passió per mi".
 
'Problemes domèstics' (versió esports) s'emetrà els dissabtes i diumenges durant el Tot gira, el programa esportiu del cap de setmana, que s'emet els dissabtes i diumenges a la tarda.
 
 
Catradio.cat/totgira
Facebook.com/totgira
Twitter.com/totgira
Anar al contingut