Manel Fuentes i Justo Molinero comparteixen aquest dijous mitja hora dels seus programes, en directe

El programa de Catalunya Ràdio "Problemes domèstics" connectarà amb "El Jaroteo", de Ràdio Teletaxi, aquest dijous a partir de les 11 del matí perquè Manel Fuentes i Justo Molinero s'entrevistin mútuament en directe

Aquest dijous 19 de febrer, a les 11 del matí, Catalunya Ràdio i Ràdio Teletaxi emetran conjuntament una part dels programes "Problemes domèstics" i "El Jaroteo". Durant mitja hora, Manel Fuentes i Justo Molinero s'entrevistaran en directe i faran intervenir els oients dels seus programes.
La ràdio nacional de Catalunya i l'emissora que difon la cultura andalusa amb més audiència de Catalunya parlaran conjuntament dels símbols nacionals i els oients de tots dos programes aportaran els seus punts de vista.
Màrius Serra parlarà sobre les diferents visions de la paraula "nacional" i donarà alternatives.
A partir de les 11, i durant mitja hora, Manel Fuentes i Justo Molinero deixaran de banda el fet de competir en la mateixa franja horària per donar pas a una entrevista entre els dos professionals radiofònics. Serà mitja hora conjunta entre els programes "Problemes domèstics" i "El Jaroteo".
Anar al contingut