Maite Fandos afirma que la candidatura Barcelona Pirineu treballarà ara amb menys pressió

La regidora d'Esports del consistori barceloní diu que no els ha sorprès la retirada de la candidatura de Saragossa pels Jocs d'Hivern del 2022.
La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, ha assegurat que la retirada de la candidatura de Saragossa als Jocs Olímpics d'Hivern del 2022 facilitarà que es treballi amb més tranquil·litat en el projecte Barcelona Pirineu. Maite Fandos ho ha explicat en una entrevista al Catalunya al dia Barcelona, de Catalunya Informació: "Barcelona el que guanya és tenir menys pressió per presentar la seva candidatura. Nosaltres ara seguirem fent el mateix que ja teníem previst: fer un bon projecte tècnic. El que és veritat és que ho farem sense la pressió de saber que hi ha una altra candidatura, i, per tant, ens permetrà fer la feina d'una forma més tranquil·la."

La regidora d'Esports ha assenyalat que no els ha sorprès la retirada de la candidatura aragonesa: "Allà ja feia molt temps que se'n parlava, d'aquesta possibilitat de la dissolució del consorci". Fandos confia que amb Barcelona Pirineu 2022 no passi el mateix que amb Saragossa, que s'ha quedat sense suport polític: "Nosaltres entenem que això no es produiria a Barcelona. En algun moment, algun grup polític no hi ha estat d'acord, però en general la majoria del consistori ha donat suport al projecte."

Maite Fandos ha dit que ja està gairebé enllestida la redacció del text de la candidatura catalana: "Nosaltres estem redactant ara el que seria el projecte. El tenim pràcticament tancat. Segurament el mes de gener el presentarem a la Generalitat."

catradio.cat/catinfo

DOCUMENTS RELACIONATS