Mabel Martí, a "L'agenda del 33 recomana"

Dissabte, a les 13.10 a TV3 i a les 21.30 al 33, "L'agenda del 33 recomana" repassa la programació cultural del 33 i proposa les activitats culturals més interessants de la setmana. Demà la convidada és la periodista Mabel Martí.

"L'agenda del 33 recomana" convida aquest dissabte Mabel Martí. La periodista i presentadora del concurs "Com som" explicarà la seva setmana a la vista i què fa en el seu temps lliure.

L'agenda també proposa veure l'entrevista que dilluns, a "Ànima", Toni Puntí farà a Clara Segura, que protagonitza "Una giornata particolare" a la Biblioteca de Catalunya, dirigida per Oriol Broggi.

Aquesta setmana hi ha la cita tecnològica per excel·lència, el Mobile World Congress, i el director del "Generació digital", Lluís Marquina, en fa la seva recomanació particular.

Carolina Rosich visita l'exposició "L'altra llum" que els germans Josep i Pere Santilari han inaugurat a la galeria Artur Ramon.

"Cinema 3" posa a punt la cartellera exprés per conèixer les estrenes de la setmana amb la tria de Jaume Figueras. El cinema català té el seu espai al Sala 33 amb "Bugarach", un peculiar retrat documental sobre la fi del món en aquest indret francès.

L'agenda proposa un concurs per guanyar entrades per veure L'art de la comèdia, que Lluís Homar dirigeix i protagonitza al TNC.

I el Festival de Jazz de Terrassa dóna el tret de sortida d'una nova edició. "La baronessa del jazz" és el títol de la "Curiositat Il·lustrada" d'aquest dissabte, que signa Bernardo Muñoz, membre de l'APIC.

I, com cada setmana, un recull de les propostes d'escena, musicals i expositives de què podem gaudir aquests dies a "L'agenda del 33 recomana".

tv3.cat/33recomana

twitter.com/33recomana

Anar al contingut