"Lulú Brum-brum" i "El Petit Príncep", les noves sèries del canal Super3 després de les vacances

A partir del dimarts 18 d'abril, primer dia d'escola després de les vacances de Setmana Santa, el canal Super3 renova la seva graella de programació amb noves propostes. S'estrenen les sèries d'animació "Lulú Brum-brum" i "El Petit Príncep" i arriben nous capítols de "Súper 4" i del concurs d'anglès "Fish&Chips".

Després de les vacances de Setmana Santa, el canal Super3 renova la seva programació, a partir del dimarts 18 d'abril. Els súpers podran conèixer nous personatges, gràcies a l'estrena de les sèries d'animació "Lulú Brum-brum", protagonitzada per una tortuga molt eixerida; i "El Petit Príncep", inspirada en el llibre d'Antoine de Saint-Exupéry. A més, també hi arribaran capítols nous de la sèrie "Súper 4" i s'estrena una nova temporada del concurs d'anglès "Fish&Chips". A partir d'ara, les històries de "La família del Super3" passen al dissabte al matí; i els diumenges continua el rànquing musical del programa "Rat Rank". Durant aquest trimestre, "El Mic i els seus amics" i l'"InfoK" també seran puntuals a la seva cita amb els súpers.

A més de totes aquestes novetats, a la graella, no hi faltaran les sèries més estimades pels súpers, com "Doraemon", "Dora, l'exploradora", "L'hora del Timmy", "Els Dalton", "El detectiu Conan", "Shin Chan", "Bola de drac", "Vicky, el víking", "Els germans Kratt", "Kung Fu Panda", "Mölang", "Pat el carter: Servei d'entregues especials",  "El llibre de la selva", "Els pingüins de Madagascar", "Yakari" o "Tom i Jerry".

"Lulú Brum-brum" (de dilluns a divendres, a les 18.40)

Aquesta sèrie d'animació francesa és una adaptació dels llibres infantils "Lulu Vroumette", de Daniel Picouly i Frédéric Pillot. La protagonista, la Lulú Brum-brum, és una tortugueta molt eixerida, esportista, simpàtica i enamorada de la natura, sempre disposada a ajudar els altres i a viure mil i una aventures, que comparteix amb els seus companys de classe i amics inseparables: la llebre Tant-li-fa, l'eriçó Nisininó, l'òliba Fru-fru, el teixó Esclat i les mosteles Mus i Tela. Tots plegats faran viure als súpers moments entranyables i amb ells aprendran els valors de l'amistat, de l'aprenentatge, de l'esforç, de la solidaritat, de l'ecologia..., i els faran riure d'allò més amb les seves aventures esbojarrades a la natura i a la classe de la mestra Oca.

"El Petit Príncep" (dissabte i diumenge, a les 15.40)

La sèrie és una adaptació de la coneguda novel·la homònima d'Antoine de Saint-Exupéry. En aquesta versió, l'univers està en perill, les estrelles s'apaguen una darrere l'altra a mesura que hi passa la Serp, que provoca el caos i enfonsa els planetes en la foscor. Acompanyat per la seva inseparable Guineu, el Petit Príncep es llança a una persecució frenètica de planeta en planeta per intentar salvar l'univers i els seus habitants. Els seus dons extraordinaris li permetran d'aconseguir el seu objectiu i de trobar el camí de tornada cap a la seva preciosa Rosa?

"Súper 4" (dissabte, a les 9.00, i diumenge, a les 10.20)

Arriben capítols nous d'aquesta sèrie d'acció i aventures francoalemanya, que està inspirada en el món de Playmobil. Els protagonistes d'aquesta producció són els playmòbils, quatre personatges que no poden ser més diferents es mouen entre mons tant del passat com del futur i van del castell del rei Kenric a Medievàlia, a la ciutat futurista del doctor X, Tecnòpolis. La pirata Ruby, impulsiva i decidida, s'alia amb el valent príncep Alex, el fred crac de la tecnologia Gene i la ingènua i més aviat maldestra fada Espurna per arreglar els desgavells que provoquen diferents personatges sinistres, entre ells el pirata Barba de Tauró… o els desastres dels invents calamitosos del doctor X a Tecnòpolis. I sempre viatjant amb el seu vehicle vaixell, el Camaleó.

"Fish&Chips" (dissabte, a les 11.55)

Continua l'aposta del Super3 per l'anglès amb el retorn a la graella del "Fish&Chips", el concurs d'anglès presentat per Maria Salarich i Lawrence Stanley i en què dues escoles participen per endur-se el premi del concurs. A partir del dissabte 22 d'abril s'estrenen nous programes en què nens i nenes de tot Catalunya s'enfrontaran a globus que esclaten, en una piscina de boles enorme, a videoclips dels artistes més coneguts i a dues dutxes de moc. Tot plegat, amanit amb preguntes que posaran a prova els seus coneixements d'anglès.

Com sempre, l'humor serà un altre dels grans protagonistes del programa, gràcies a les situacions que es desenvoluparan entre prova i prova. Als nous capítols, la Maria i en Lawrence demanaran la col·laboració del públic per conèixer paraules noves, es descobrirà que a la Maria li encanta fer-se selfies, se'ls podrà veure parlant del revés i també se'ls podrà conèixer una mica més bé, gràcies a un joc molt especial.

Amb l'estrena de la nova temporada, el Super3 recupera un dels programes més emblemàtics del canal. Un concurs amb què els espectadors més joves es familiaritzaran amb l'anglès al mateix temps que passen una bona estona davant el televisor.

super3.cat

Anar al contingut